Aylaa123 8mucizem8 tehlikeli birşey olsa doktorlar yapmazlar zaten karından görünmeyince vajinal daha rahat görünüyor bende yaptırmıstım
Kubraylvc 8mucizem8 olurmu hiç ne tehlikesi olabilir öyle olsa doktorlar alttan muayene edermi perşembe kese gözükmedi alttanda gözükmedi Salı tekrar gittim üstten gözükmedi alttan çok net kese gözüktü
baharmom35 8mucizem8 7. Hafta da tüp bebek olduğu halde kalp atışını hiç karından denemeden direkt vajinaş baktı keseyi bebeyi yerleşim yerini tam net görmek için zaten bir daha ilerleyen zamanlar da bakılmıyor vajinal
seyma0661 8mucizem8 sonuçta ilişkiye girebiliyoruz bundan dolayı vajinal muayenede sorun olacağını sanmıyorum
8mucizem8 Aylaa123 birde doktor geç döllenme dedi o ne bilmiyorum son adet tarihim 13 Temmuz ama bebeği göremedi betam da çok düşük çıktı 2.bebeğim ilk defa böyle birşey yaşadım
8mucizem8 Kubraylvc betam 70 ti geçen hafta 1 hafta sonra 173 olmuş geç döllenme dedi kaç haftalık oluyor sat a göre uyumsuz 13 Temmuz oda
8mucizem8 Kubraylvc evet beni endişelendiren tarafta o beta yavaş artıyor bugün gideceğim dua edin lütfen 2. Bebeğim kaybetmek istemiyorum 😔🤲🏻