teachermomyy23 Minnosunannesi49 benim doktorumda iğneden 36 saat sonra ilişki önerdi yürüyüş yapmayın mı dedi doktorunuz yani ? bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸
Minnosunannesi49 teachermomyy23 yani ben günde 1 saat yürüyüş yapıyorum 2 senedir hergün iğneden sonra yapma bol bol dinlen dedi bende gün içinde gittiğim yerlere yürüyerek gidip geliyordum yürüyüş yapmıyordum artık
teachermomyy23 Minnosunannesi49 anladım canım çok sağol inşallah bende olumlu sonuç alırım dua et benim için 🌸🍀
Minnosunannesi49 teachermomyy23 inşallah canım ama haber ver merak ederim inşallah hayırlı haberler alırsınız
Pamiramsi Meerrii çatlatma iğnesini muayenenize göre mi vermişti acaba ? Ve adet döngünüz kaç gün sürüyor? Çünkü 15. Gün ve adetinize de daha 2 gün var yani 17. Gün felan olacaksınız öyleyse. Benim tam 14-15. Günde olmam gerekiyor bebek yoksa
Minnosunannesi49 Meerrii hmm hayırlısı canım bende çok kez denedim 6 yıldan sonra oldu dua edecem senin için inşallah rabbim isteyem herkese nasip etsin inşallah
Meerrii Pamiramsi Evet muayeneye göre vermişti doktor. 6 sı adet günüm ama bugün iğnenin 15.günündeyim.
Meerrii Pamiramsi Bilmiyorum ki doktorla görüşüp ona göre karar vereceğiz inşAllah. Ama doktor çatlatma iğnesindem sonra aşılama demişti ama dediğim gibi doktorla görüşeceğiz ona göre hareket ederiz inşAllah bakalım bunda da vardır bir hayır. Üzüldüm ama yapacak bir şey yok nasip
babygirl02 Meerrii ben 17. Günümde adet olmuştum canım o civarlarda adet olunuyor en geç 18. Gün demişti doktorum
Happ Eğer gebelik yok ise en geç 17. gün adet olunuyormuş ama progestan ya da fitil kullanıyorsan engeller bırakınca hemen adet oluyorsun zaten belli de oluyor olacağın
Meerrii Pamiramsi Allah razı olsun bende sizin için ve isteyen herkes için dua edeceğim bakalım Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla anne baba olmayı nasip eylesin inşAllah isteyen herkes 🤲🏼