Edizhr Nigi0909090 kız bismillah çocuk daha rahme tutunmadi yeni olmuş yumurtlama hemen ne gebeliği ama rabbim hayırlı şekilde nasıp etsin inşallah
Gzde_defne Nigi0909090 ben bazen yumurtlama dönemlerinde mide bulantısı koku hassasiyeti yaşarım sizinkide öyle olabilir.gebelik bulantısı imkansız gibi bişey
Hatice5855 Nigi0909090 Yumurtlamadan dolayıdır. Bende çoğu zaman yumurtlama zamanında bulantı yaşıyorum
orkidemm_ Nigi0909090 evet bir gecede yumurtladın o dk çatladı sonra döllendi ertesi gün bulantın başladı 9 gün sonra doğurursun ! lütfen ya lütfen biraz araştırın .
Nigi0909090 orkidemm_ neden böyle sert konuştunuzki, kalbimi kırıyorsunuz. Ben cahil diyilim sadece bu ilk denemem diye heyecanlıyım. İlk kes bulantım oldu ve hayatımda ilk kez kustum. Yanıtladığınız için teşekkür ederim
orkidemm_ Nigi0909090 kuzum kalbini kırmak istemem ama hemen nasıl hamile olabilirsin ki hadi oldun diyelim hemen bulantı olmaz ki 😢
Mzzz Nigi0909090 ilk deneme ya muhtemelen psikolojik çünkü ilk denemede hemen tutunacagina inaniyor insanlar 🤗 malesef ne hamile kalmak basit bir olay nede yumurtlamadan 1 gün sonra belirti verecek kadar hızlı bir olay 🤗😂
Smyrmz Nigi0909090 15 gün döllenme süresidir yani 15 sonra bile değil ancak 1 ay sonra belirti yaşayabilirsiniz 🥲