Nazli00 Günaydın kızlar tarnsferimin 9. Günü bugün. Normalde 11 . Günde test yapılacak dedi doktor. Siz erken yapıp çıktı mı . Bugün yapmak istiyorum aslında
gizemm0688 Nazli00 merhabalar beklemesi zor bir süreç ama ben 6 kez transfer olmama rağmen bekledim hıc kendım yapmadım. Cünkü sonuçlar yanıltıcı olabılıyor. Bence sabredin. Allah hakkınızda hayırlısını versin🌸🙏
nisamom_ Nazli00 Merhaba canım yap varsa silikte olsa çıkacaktır ☺️ benimde testlerim bir kaçgündür silik bugün Transfer günümle 10. Gün doktorum yarın tekrarla dedi koyulaşma yok hala testlerde inşallah bir mucize olur 🤲 bak böyle çıktı bugün 3 tane yaptım
Leyla93- Nazli00 Canım ben 6. Gun kaset test yaptım sılık cızgı cıkınca kan verdım cıktı şükür 🤲🏻 Ama çıkmayada bılıyor moralını bızacaksan yapmamanı tavsıye ederim 10. Gun bıle cıkmayıp 12. Gun kanda cıkanı bılıyorum
EsraKG Nazli00 Bence deneyin bana da 7 Eylül kan ver demişti dr’m. Eşimin ısrarlı merakı yüzünden bugün erken gebelik testi yaptım. Çok silik olarak çıktı 🥰 2 gün sonra tekrarlayıp öyle kan vermeyi düşünüyorum.
Nazli00 nisamom_ ay inşallah çıkar rabbim kolaylikla nasip etsin. Bende bir heyecan bastı o yüzden yapmak istiyorum. Olmasada vardır rabbimin bir bildiği diyip beklicem
Figen_Can Bir kaç gün daha bekle canım Ben 12. Gün direk kan vererek yaptım daha garanti oluyor en azından içinde bir şüphe kalmaz
Bhrdnz Nazli00 doktorum bana 10.gun kan ver dedi ben 8.gün dayanamadım erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı
Emelnurcakit Nazli00 8. Gün yapmıştım çıkmıştı. Bence yapabilirsiniz zaten az bir zaman kalmış. Eğer çıkmazsa da doktorunuzun dediği gün direk gidip kan verirsiniz. Ben yaparken çıkmazsa da erkendir daha diye düşünürüm demiştim 🌸
Nazli00 Emelnurcakit bende kendimi o skeil sartlandirdim çıkmayabilir de. Rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallah
Slmn Nazli00 evet canım erken gebelik testiydi kanı bekleyeceğim bir umut İnşallah senin pozitif çıkar 🙏🏻🙏🏻