Meltem_06 Merhabalar ilk hamileliğim her şeyi yaşayarak tecrübe ediyorum İkili test için çağırdı doktor Suan ben 10 haftalık hamileyim İkili test nasıl yapılıyor kan ultroson ? nelere bakılıyor ? Yardımcı olup aydınlatacak biri var mı
Merve-metin Meltem_06 11-14 haftalarda yapılıyor canım tok gitmen gerekiyor bebeğinin ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıyor ultrasonla 2 tüp kan alıyorlar herhangi risk var mı yok mu diye bakıyorlar bana doktorum en net 12+5te gel yanılma payı olmasın bebek büyüdükçe yanılma payı olabiliyor demişti 12+5te gittim temiz çıktı içeri girmeden 1 saat önceden yemek yememi ve randevuya 15 dk kala şekerli nescafe ve çikolata yememi istedi doktorum bebeğin hareketli olması için istediğini söyledi
HeMSiReM @“Meltem_06” merhabalar ikili test olarak 1 tüp biyokimya tüpüne (sarı tüp) kan alınacak. Ultrasonu da normal olarak bakacak. Ense kalınlığı boyu vs . Kan sonucuna 1 hafta sonra çıkıyor . İkili test 11. Ve 14. Haftalar arasında bakılır .
Tekininci_44 Dün doktorum bana da sordu yaptırmak istermisin diye bende hayır yaptırmak istemiyorum dedim yani ne gelirse Allah’tan gelir hadi bı sorunu varsa Allah korusun bunu öğrenerek neyi değiştirebilirim ancak can sikintisi olur
HeMSiReM @“Meltem_06” ultrasona göre 11. Hafta da olabilir . Benim Sat a göre bebek 1 hafta geriden geliyor . 1 hafta sonra gidin aklınızda şüphe varsa. Sorun teşkil etmez .