Smyydlgcc 68pembemavi01 Günlerimiz aynı. Benim de şehzadedem kavuşmama 49 gün kaldı 🥺 gün yaklaştıkça duygusallık seviyem de artıyor 🥲
nazlitopak Smyydlgcc benim de uygulamaya göre 10 ama 9ay için 10 gün oluyo erkekler 9ay 10günü bekliyolar diyolar ama ben en fazla 40+3 e kadar bekler aonra suniye başlarım gibi geliyo inşallah gerek kalmazda vakitlice üzmeden gelir
68pembemavi01 Jans Bende 2 doğum yaptım sancı gelmedi ilk birin de suyum geldi diğerin de nişan geldi hastene başlamıştı sancım bunda nasıl olur bilmiyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah 🌸
Jena 68pembemavi01 bebekler kanala inmiş miydi peki hatırlıyor musunuz acaba? Bende de şuan hiç belirti yok, suni sancı deneriz dedi doktor ama ondan da biraz korkuyorum. Sizinkilerde nasıl bir yol izlemişti doktorunuz?
Smyydlgcc nazlitopak Benim doktorum uygulamadaki ile aynı günü söyledi, 23 Ekim son günümüz. Gelmezse bir sonraki gün suni sancı veririz yine gelmezse en son ihtimal sezaryen dedi. İnşallah ikisine de gerek kalmadan gününde sağlıkla kendiliğinden gelirler 🤲🏼🥰
Ecemmm07 68pembemavi01 gün sayıyorum resmen daha beli degil sezeryan yada normal normal olmasın istiyorum 31 gün 35+5 yarın kontrol var cok heyecanlıyım en son 29 da gitm
68pembemavi01 Ecemmm07 Niye oyle oldu 30 haftalıkken doktor 2 hafta sonra gel dedi bana bende 32 haftalıkken gittim haftaya bugun gidecem 34.olunca nst çekilecekmiş🌼🥰