Lina_06 Kızlar 12. Haftadayım şiddetli mide bulantım ve yanmalarım var normal mi Birde ne zaman geçiyor bu bulantı yanma hep böyle mi olcak tavsiyeleriniz neler 🥹❤️🙏🏻
tugce_snygt42 Lina_06 gayet normal sabahları 1 kaşık tahin ye ılık süt iç ve en önemlisi biseyler yiyip yatma zaten 4. Aydan sonra geçiyor
basakc36 Lina_06 Geçmiş olsun canım benim 16. Haftada geçti. Prilam kullandım yoksa asla baş edemezdim
Yasemin3565 Bende de aynı sıkıntı vardı 12 kilo verdim hatta 13.haftada azalarak bitti şuan 14 haftalığımm sizinkide haftaya biter inşallah
Neslihanguclu09 Bende 8. Haftaya girdim 1 haftadır çok şiddetli mide bulantısı öğürme yaşıyorum sabah uyanır uyanmaz öğürmeler başladı, doktoruma sorup ilaç kullanıp kullanmamak arasında kaldım her şeyi deniyorum tuzlu kraker vs ama yinede olmuyor
Gulmustafasinan Haftadan sonra geçmişti benim mide bulantım, o zamana kadar prilam kullandım. Şuan 32 haftayim yanma hala geçmedi onun için;de gaviscon kullanıyorum. Ama bebek hareketleri arttığı zaman hala mide bulantısı ve kusma yapıyor bazen. Geçmiş olsun:)