SelmaGmss Kızlar 38 haftalık gebeyim çevremdeki herkes görüşünden süt sıvı tarzı bisey geliyor mu diye soruyor bende gelmediğini söylüyorum,sütun olmayacak mı acaba diyolar,doğum öncesi sit gelmesi şart mi
momofmychildren SelmaGmss benim doğumdan 5 gün sonra geldi doğum öncesi gelmemesi normal aldırış etmeyin
irem4556 SelmaGmss Arada süt geliyor hormonlardan 33 haftalığım 30 dan beri ara ara gelıyor herkesin farklı herkesin de bu haftalar da gelmıyor mesela hormona bağlı zaten şuan doğurduktan sonra gelir canım illa ki sorun yapma kendine 🥰
myavocado SelmaGmss gebelikte benim de gelmemişti, 38+5 de sezaryen dlgum yaptım, doğumdan hemen sonra sütüm geldi 😊 endişe etmeyin .
esolinaaaaa SelmaGmss benim ilk gebeliğimde gelirdi baya ıslanırdı tişörtüm ama bu hamileliğimde yok 🙄
Eftelya-129 SelmaGmss gayet normal cnm sezaryen oldum 10 gün önce doğum yaptıgim gibi geldi sütüm öncesinde yoktu kimseye aldırış etmeyin çok biliyorlarmis gibi konuşuyorlar ayar oluyorum ya takmayın sizde sıkıntı yaparsanız gelmeyebilir
dan SelmaGmss ya bırakın şu cahilleri birşey bilmezler her konuda fikirleri var. Gebeliğin son 3 ayında süt oluşturacak yapı hazır halde bekliyor ve bir hormonla baskılanıyor. Doğum esnasında oksitosin sayesinde diğer hormonun etkisi ortadan kalkıyor. Yani sütü baskılayan hormonun etkinliği kalkıyor ve noluyor sütler oluşmaya ve gelmeye başlıyor. Kiminin hemen geliyor kiminin 3. Gün geliyor sebebi şu hormon. Hormon dediğimiz şey de en çok stresten etkileniyor. O sebeple bu dönemde ekstra mutlu olmamız ve bebekle ten teması kurmamız lazım. Doğada hiçbir kedi köpek inek acaba sütüm gelecek mi diye düşünmüyor. Ama biz bu cahil insanlar yüzünden düşünüyoruz. Şarıl şarıl da gelecek sütümüz kızlar yeterki kafamızı rahat tutalım. 🌸