Selam anneler ben elendim. 38+0 da rutin kontrole gittim onun öncesinde delice bir ağrı sızı ishal şikayetlerim vardı nst ve alttan muayene yapıldı her seferinde şikayetlerim için bir sorun çıkmadı. Rutin kontrol sırasında yine hersey normal cıktı alttan muayenemde yarım cm acıklık mevcut ne yapıyorsak devam edelim denildi. Sonrasında ben 1 gün öncesinde ve rutin kontrol sabahında hareketlerinde azlık hissettiğimi belirttim bu kanıya yediklerime ve içtiklerime tepki veren bebegın vermemesi sonucu ulaştım. 34-35 den sonra 1 saat için en az 6 hareket saymam istenmişti o haftalardan alışkın olduğum için bu hareket azlıgını farketmem zor olmadı. Doktora giderken sadece süt içmiştim ve hiçbir sey yiyip içmeden 1 saat için 6 hareket saymamı istedi hastanede bekledım saydım 1 kez hareket etti doktora belirttim. Birseyler yememi istedi yedim tekrar saydım 1 saatte 2 kez hareker etti aradım gel güzelim yatış yapalım riske atmayalım dedi 4 aydır gebelik şekeriyle mücadele ediyoruz ondan kaynaklı endişe yaşadık. (Doktorum sonuna kadar vajinal doğum destekledi ve beni bu sekılde motive etti) ona çok güvendiğim için kabul ettim. Genel anestezi oldum. Panik atak ve astım hastası oldugum için kendimi idare edemem diye düşündüm. Uyandığımda melek yanımdaydı. Doğumdan sonra kakasını yaptığını öğrendim. Çok üzüldüm 1 saat geç kalsam yiyebilirdi belki. Dualarım karsılık geldi. Burdan da çok dua aldım Allah tüm hamile arkadaşlarımın yardımcısı olsun 🩷