Sna1244 Kızlar birde bi namaz varmış babaannem söyledi bugün onu kılcam hepimiz için dua edicem inşallah 🙏💖
Kubra0606 Xiremmx instagramda da bi sayfada hesaplama yapmıştım yine doğum günüm çıkmıştı demek ki aynı hesaplamayla yapılıyor, bu ayın 23üde tanışma yıldönümümüz olursa sürpriz yapmak istiyorum olmazsa da hayırlısı bakalım:)
Kubra0606 Melike3506 Melike3506 selamm, göğsümde sancı var ama belirti diyebilmem için regl gününe kadar geçmemesi lazım:)
Kubra0606 Sna1244 ayy inşallah hepimiz güzel haberler alırız canım:) ama kocaman harflerle bebeğiniz ikizler burcu olacak yazınca bi tırsmadım değil:)))))
Dilaraclkalav Xiremmx bat 13 sadece karın ağrım var bir de aşırı duygusallık 🥹 ama her regl döneminde karın ağrım mutlaka oluyor da duygusallığımı bilmiyorum
Melike3506 Dilaraclkalav ay benimde arada regl sancısı gibi ağrı giriyor ama reglme daha var benim reglimden bir gün önce oluyor hep.
Xiremmx @Dilaraclkalav olabilir kuzum bebiş habercisidir belki de benimde belim çok ağrıyor ama regl yaklaştığı içinde ağrıyor olabilir çok çarpışıyor birbirine insan net bir şey diyemiyor maalesef,rabbim nasip eder inşallah 🫶