Anonim-C Merhaba kızlar 31 ağustos aşılama oldumm. Bat 14 eylüll şurda yerimi alayım :) hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Melike3506 Sna1244 eğer uygulamadaki doğruysa daha erken olur yumurtlamanın üstünden 12-13 gün geçmesi gerekiyor
Kubra0606 Sna1244 benim kasıklarım geçti ama göğüslerim hassas. Ama benim için maalesef bu belirti değil regl öncesi hep hassas olur :) İnşallah hepimize hayırlı haberler alırız
Fundayim Solmaz-Papatya rahimde kasılma nasıl bişey benimde yaniyo gibi mi desem sizi gibi mi desem iki gün ara ara oldu
Solmaz-Papatya Fundayim yani şöyle oluyor sanki böyle rahimde pıt pıt gibi kıpardanmalar damar atması gibi değişik bişeyler oluyor
Kubra0606 Kızlar bir şey soracağım ya regl öncesi dönemde embriyo tutunmaya çalışıyorsa illaki kasık ağrısı olur mı yoksa ağrısız geçirende oluyor mu acaba
Yldrmmmm Kubra0606 bence bu durum kişiden kişiye göre değişiyor kimisi hiçbir belirti yaşamadım diyor kimisi en dibine kadar tüm belirtileri hissettim diyor 😌
Hatice4136 Normalde bugün adet olmam gerekiyor 12 Ağustosta regli oldum Ben bekliyorum hala bugün adet olmadım ama afedersiniz bişey soracağım bugün peçete ile temizlerken vajinamı çok az kan lekesi vardı jel gibi beklemelimiyim?
buse76 Solmaz-Papatya ayyy durun şöyle söyleyeyim kasıkta Dirk Dirk kiprasmalar oluyor günüme 7 gün kaldı normal mi ve iki gündür ara ara miğde bulantım var ovalasyon denedim yumurta çatladı 28 inde
Kubra0606 Selam kızlar, test alacak olan varsa çok uyguna aldım internetten ve yorumları da iyiydi. Eczanede tanesi kaç bilmiyorum ama 5 tanesini 135 e aldım
Kubra0606 Xiremmx göğüs hassasiyeti var bende ama o da hep olur. Gecikme yaşarsak yaparız inşallah . Her şeyin hayırlısı canım
Kubra0606 Xiremmx doktor bana decavit vitamini vermişti ama herkes gebelikten sonra kullanmış. Mg ları yüksek biraz da tereddüt ettim kullansam mı bilemedim gebelikten önce kullanan var mı acaba. Kendi vitaminim bitti
Kubra0606 Xiremmx bunun içinde aklına gelebilecek bütün mineral vitamin var dşdşdşşfşf ama dozu yüksek geldi de bakalım bu ay olmazsa önümüzdeki ay başlarım