Cicek_ Birdemetyasemin 1 hafta gene de erken gibi ama. Şimdilik öyle düşünelim bakalım regl gecikir inşAllah da o zaman yaparsın tekrar
Birdemetyasemin Cicek_ 3 yıldır uğraşıyorum canım ben umudumu hiç kesmedim hep de güzelleşiyodur diye kendimi avuttum. Vardır bir hayrı doğru zamanda gelsin bebişler inşallah 🙏🏻🥹
Cicek_ Birdemetyasemin bende öyle 3 yılı geçti hatta, her gittiğimde farklı bi şey duydum doktorlardan. En son tüplerim kapalıymış onları açıldı. Şimdi en başa döndük bakalım umudumuz hep var🤲🏻
Birdemetyasemin Cicek_ benim de tüplerim açıldı aynı şeyler hemen hemen 1 sene olcak nerdeyse pcos ta var olmadı Tüp bebeğe doğru gidiyo 😂
Cicek_ Birdemetyasemin ben daha bu ay açtırdım da en son çare tüp bebek dediğin gibi, bu yıl sonuna kadar bekleyeceğim onun için. İnşAllah tüp bebeğe gerek kalmadan bebeğimiz olur ❤️
Kubra0606 Kızlar bat 13 eylül benim ama göğsümde şişlik var, şişlik çoğu zaman olur ama sızı şeklinde sancılar giriyor arada kistten falan olur mu ya anlamadım
Cicek_ Kubra0606 valla aynılarını bana da oluyor özellikle akşamları nedense. Kendim de bir sonuca varamadım😄
Birdemetyasemin Cicek_ inşallah kuzum hakkımızda güzel olan olsun . Senin daha yeni açılmış zamanın var biraz sanır inşallah bu ay pozitif haber alırız 🥹
Kubra0606 Cicek_ göğsümde bi sorun olmasından korkuyorum, kist kitle olsa ele gelir değil mi? Acayip şiş yani vücuduma oranla çok büyük duruyor
Yldrmmmm Kızlar bir bakar mısınız 27 Ağustos pik mi oldu bir de ben şunu merak ediyorum neden bu testte sizce tam koyulaşma olmuyor
Birdemetyasemin Yldrmmmm canım 27 sinde olmuş bide dün mü olmuş bende anlamadım aynı saatlerde mi yaptın gebelik testi yapsana bi
Yldrmmmm Fatoss3- Femometer uygulamasından da takip ediyordum oraya ilk belirginleştiği zaman çekip yüklüyordum şimdiki bakılan ile o zamanki halleri farklı duruyor anlamayacağım ki onu da yükleyeyim hemen
Yldrmmmm Birdemetyasemin evet genelde aynı saatlerde yapıyorum sadece uygulamaya yüklerken her zaman aynı saat olmasına dikkat etmiyorum canım ama genel olarak testi aynı saatlerde yapmaya dikkat ediyorum bende anlayamadım bir şey 😌
Yldrmmmm Birdemetyasemin gebelik testi yaptım da negatif çıktı adetime de daha 10 gün var diye pek şey etmedim 😅