Miniklerinannesiyim Bende ikili rakamlara düştüm cok şükür aslında 24+5 haftalıgız ama sezeryan olacagım için 38+5te alacak ve dogum tarihimiz 12.12.2024 olacak🙃
Neferut Miniklerinannesiyim Ben de ikili rakamlara düşeli oldu biraz sezaryen olacağı için. 25+3 yine de uygulamaya göre düşmeyi bekliyorum, görsel olarak rahatlatacak beni 😅
Miniklerinannesiyim Neferut sjdjdıs valla ben cok rahatladım ama malesef 60tannsonra hiç geçmiyor 30 dan sonra da 3 sene gibi geliyor 🥲
Miniklerinannesiyim aysemir42 haftasına göre konuştu herşey yolunda giderse inşallah 12.12 de alırız dedi şuanlık herşey güzel gidiyor
Miniklerinannesiyim Buse3555 ayy darısı bizlere hazırlıkları tamamladınız mı nasıl gidiyor son dönemlerde bizi neler bekliyor 3 yıl oldu kızımda neler yaşadım unutttum🤭
Freefam Miniklerinannesiyim cok kucuk degil mi bebek 1 gun de olsa anne karninda kalsin diyolar gelisimi icin biz de 24+2 yiz en erken 18 inde diye dusunuyoruz sezaryen olacak
Miniklerinannesiyim Freefam devlet hastanesine gidiyorım cnm doktorun 38+5alıyoruz dedi bende isterim şöyle 39 açı tamamlasın ama malesef kızımda 38+3te kendi istegiyle gelmişti ama sezeryan olmuştum
Miniklerinannesiyim Freefam hemen hemen sizinki de 39+2 gibi olacak cok bi farkkı da yok aslında ama işte dediginiz gibi anne karnında 1 gun dışarıda 1 yılına bedel derler
aaydingulsahhh Miniklerinannesiyim bende şehir hastahanesine gidiyorum .. devlette erkenden doğum tarihi alındığını bilmiyordum dedim acaba özel mi ..
Buse3555 Miniklerinannesiyim çok zor geçiyor sancılarımız var açılmamız yok normal istiyorum aşşağı baskı yapıyor 29. Haftada hazırlamıştım herşeyi bütün hazırlıklarımız tamam prenses hanımı bekliyoruz birde 6 sene bekledim olsun diye çok evham yapıyorum bitşey olacak diye 🥹🤍
aaydingulsahhh Miniklerinannesiyim 2 doktor birisinde randevu olmazsa yada o hafta jinekolojide ise falan diğeri müsaitse diğerine alıyorum randevuyu
aaydingulsahhh Miniklerinannesiyim haftaya sana özel bir sıkıntı olmazsa diyerek mi verdi yoksa standart 38+5 de alıyoruz gibi mi söyle di acaba benim de 3. Sezaryenim olacak da merak ediyorum