edaylm kızlar detaylı ultrason yaptıracağım ama kayseri sehir hastanesi yapmıyormuş bildiğim kadarıyla nere yapıyor bilgim yok özelde yapsa fiyatlar ne kadardır bilgisi olan var mı
Badeseyma38 edaylm ben Perşembe günü detaylı ultroson Kızılay Hastanesi’ne gidecem fakülte dolu şehir hastanesi dolu
Bebekk38 edaylm Kızılay Hastanesi’nde 3 hafta önce yaptırdım canım..doktor şerif ışın ve 2000 TL ye yapıldı çokta iyi bı doktor 🌷🤰
3827 Badeseyma38 canım ya bende perşembeye randevu aldım sana fazla söylemişler fiyatı bana da 2500 dediler bunu bi sorgula istersen aynı senin gibi şerif beye aldım bende
rumeysa_1c Kızlar muayene için nereye gidiyorsunuz ben şehir hastanesine gidiyordum mefküre diye doktora çok memnundum ama artık o bakmıyor yanındaki asistanlar bakıyor onlardan da hiç memnun değilim doğru düzgün bakmıyor bile şuan napicam bilmiyorum
3827 rumeysa_1c mustafa oğuz yılmaza gitmeni öneririm canım sen sormadan bebeğin hakkında bilgi veriyor hastaları tek tek alıyor ve ordaki eşlerin içeri girmesine izin veren tek doktor o