momofmychildren Evinuuu ben uykuya geçerken verdim hep önce almadı şu an sadece uykuya geçerken alıyor 1 aylık
Esum48 Evinuuu uykuya gecerken mayisikken veriyorum birkac sefer tukuruyor pis pis diyip sallayinca aliyor. Philips avent kullaniyorum
mervemurat16 Evinuuu ben beni emdikten sonra hemen emziği ağzına veriyordum bir iki atıyordu devamlı aynı şekilde tutturmaya çalışınca sonunda tuttu emziği
Angel161023 Evinuuu ben gibi birkaç kişide uykuya geçerken veriyormuş, hep uykuya geçerken verdim 1 hafta boyunca aralıksız sonra gündüzleri huysuzlandığında vermeye başladım ata ata tuttu en sonunda ama canı istediğinde cokcokluyor o ayrı 😁
Evinuuu mervemurat16 benimki ilk taktığımda iki kere çok kustu şimdide kusar gibi yapıyor korkuyorum kusar diye ciğerine falan kaçar mazallah
mervemurat16 Evinuuu her bebek emzik tutmayı sevmiyor başta yavaş yavaş alıştırmak lazım.Benim kızımda 0-6 ay kullanıyor hala 6-18 tutmuyor ayrıca bebeğe uygun emzik bulmak lazım mesela ben damaklı denettim tutmadı klasik emzik tuttu
Silaybooo123 Evinuuu Philips avent kullanıyoruz biz uykuya geçip mayıştığında suyla yıkayınca az bir miktar su kalıyor o şekilde emiyor
melike2700 Evinuuu size saçma gelebilir aslında kaynanam pekmeze batırıp ağzına vermişti öyle tutmuştu şuan hâlâ emiyor
sedefyrs1101 melike2700 Bende yaptım onu 😁 Ah ah neler yaptırıyorlar bize bazen öyle bir raddeye geliyorsun ki asla yapmam dediğin her şeyi yapıyorsun 😃
Evinuuu melike2700 yooo saçma gelmez bende şekerli suya batırdım biraz cok cokladı bıraktı pekmez bişey yapmaz mı çocuğa
melike2700 sedefyrs1101 bide kaynanayla oturunca herşeyi yapıyorlar valla çocuğa biz bu yollardan geçtik biliyoruz diyorlar 🙄🤦🏻😂