Aysegulll_37_annelikk Şikayetleriniz ağrılarınız varmı biraz sohbet edelim brnim çok fazla mide yanmam var😒
miranmiran1306 Aysegulll_37_annelikk 2 gün önce ani bel ağrısı ve kasık ağrısı girdi doğuruyorum sandım o kadar kötüydü 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 29 hafta
Ozeeer Aysegulll_37_annelikk benimde çok yanıyor az önce biraz yürüyüş yaptık belki geçer diye midem yanıyor diye dolanıyorum ya😂😂
Elmaliturtam1 Aysegulll_37_annelikk Benimde safra kesemde çamur var onun ağrısı ile uğraşıyorum 29 haftalık günden güne kötü oluyorum mide bulantısı ağrısı dehşet sırt ağrısı geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu bir yandan onun acısı ayrı mantar oldum antibiyotikten onun acısı ayrı ecel teri döküyorum her gün çooook darlandım hayırlısıyla zamanında doğuraydım bi ben
Burcu-2634 Aysegulll_37_annelikk 32+6 olduk çok şükür mide yanmaları da doktorum ilaç verdi ama mide bulantısı geri geldi onun dışında hareketleri çok can yakıcı oluyo artık yürümek zor kasıklarımda vajinamda hep baskı var sezeryan olucak bakalım gün verir önümüzdeki hafta kontrol de diye düşünüyorum
Gkya Bazen oluyor çok yanıyor bazen de hiçbirşey yok anlamadım bende sırt ve bel ağrım var fakat aşırı değil
Aysegulll_37_annelikk Gkya benimde öyle bazen hiç yok bazen felâket ama ağrılarım hiç başlamadı daha çok şükür
Aysegulll_37_annelikk Elmaliturtam1 ayy gecmis olsun canım böyle sıkıntılar olunca zamnn geçmekte bilmiyor inşallah zmnn hemen geçer ve sağlıkla doguruurz
Aysegulll_37_annelikk Burcu-2634 miğde bulantısı bari olmasa bende 😁nst ye girmiş olmalısınız nasıl çıktı sanci fln varmı ve nst uzun sürüyor mu
Tictack 29+1 bizimkinin karın cevresi iki hafta geriden geliyor inşallah düzelir 😔 çok ayakta kalınca sırtım çok ağrıyor bide is yapmak cok zor geliyo artık devamli ateş basıyor terliyorum.
Aysegulll_37_annelikk Tictack bana da bı hafta önden gidiyor diyor çokta takılmiyorum sende takılma sağlıkla alırız inşallah kucağımıza o kadar zorlanıyorsan iş yaparken fln eşinden yardım al kendini de çok yorma
Ozeeer Aysegulll_37_annelikk mide şurubu işe yarıyor ondan içince geçiyor biraz yazdirmadin mı sen doktora
Burcu-2634 Aysegulll_37_annelikk ilk 31. Hafta da 20 dkakika girdim sancı çıkmadı şükür bakalım bide haftaya randevu gene girerim o zaman durum ne olcak biraz sancım var ama doğum sancısı değil eminim
--sy Aysegulll_37_annelikk 30+1deyiz, mide yanmam devamlı olmuyor ama olduğunda da günümü gecemi zehir ediyor. çok ayakta durmadıkça ağrım olmuyor, bu ağrılarla çok savaştım sanırım onun karşılığını alıyorum 🥹
Aysegulll_37_annelikk --sy aynn benim de devamlı olmuyor ama olursa da aynı sizin gibi öldürüyor genelde akşamları oluyor bEnİm
HafizeVrr Aysegulll_37_annelikk bende 30 haftalık gebeyim bel ve sırt ağrılarım olmaya başladı magnezyum içmediğim zamanlar rahat uyuyamıyorum. Ama bu aralar bebeğim eskisi kadar hareketli değil onu çok kafama takıyorum 🥲 tatlı yiyorum karnımı dürtüyorum hemen tepki veriyor ama daha küçükken ben bir şey yapmadan hareketli oluyordu randevümü iple çekiyorum
Gulare290998 Aysegulll_37_annelikk 31+3 bendede. Midem bazen yanıyor elma yiyorum geçiyor kızlar sizde deneyin elmanı. Birde vaginal bölgede bazen kaşıntı oluyo pazartesi doktor konturum var bakalım ne diyecek. Ama bel ağrım flan yok
Aysegulll_37_annelikk Gulare290998 çok şükür ağrı bende de yok zaten bol bol meyve yiyorum ama gecmeyince gecmiyo
Aysegulll_37_annelikk Ozeeer benim yeni yeni basladi bir kaç gündür randevum ayın 20 sinde o zmn soyleyecem yazar belki
Burcu-2634 Aysegulll_37_annelikk benim tansiyonum yüksek çıktı en son ki kontrol de ondan 2 hafta sonra gel dedi normale dönmüştü gene 3 hafta der diye düşünüyorum