Hasret18ayaz Kızlar merhaba hep negatiflik hep negatiflik birazda pozitif şeyler konuşalım 😍😍 5+6 dan merhaba kese ve yolc saç gördük ama doktorlar gebeligimi sonlandirmak istediler biraz kafam dağılsın
Hasret18ayaz Hlnnaru şuan beklemeyi düşünüyorum p tesiye ozelde randevum var hayırlısı olsun inşallah ama kese ve bebek gelisiyorken aldırmak saçma geliyor
Hasret18ayaz Evet bebeğimi gördük normalde bugün kalp atışına gidecektik ama eşimde gelmek istediği için cumaya çektim randevuyu ağrım kanamam.yok ultrasonda herşey yolundaydı 😍😍 sabırsızlanıyorum bende 7+0 olduk
Citirmom Hasret18ayaz Her şey bu kadar yolundaysa neden böyle bir saçmalık size söyleniyor neden aldırmanız söyleniyor bu doktorlar kafayı yemiş yani inanamıyorum
Hasret18ayaz Citirmom beta artışı yavaş olması sebebiyle sanırım zaten bunu söyleyen devlet Hastanesi’nde uzman doktor odasında görev yapan bir asistandi yani ben oraya uzman doktor var diye gittim birde baktimki genç bayan bir doktor asistaniymis rabbim sağlıkla kucağıma almak nasip etsin