Ogretmen Kuruma çizgisi doğru mu? Yoksa gebelik olabilir mi, hayalet çizgi vardı ama çok sonra. Başına gelen var mı. Bat 6 eylül
Mavideniz26 Ogretmen kuruma cizgisi diye birsey yok bence,bunuda yeni cikardılar. Var ise cizgi cift olur zaten ilk 5 dk onemli zaten
Hlnnaru Ogretmen kaç dakika sonra baktınız? Bende yaptım çıkmadı sonradan baktığımda silik vardı ama çok az hatta foto yüklemeyi bilseydim atardm
Ogretmen sutlukahve_ fotoğrafta belli bile olmuyor. Çok silik bir hayalet çizgi. Kaç gün sonra tekrarlamalıyım
Ogretmen Mavideniz26 ne kadar sonra çıktı bilmiyorum. Negatif diye çöpe attım sonra baktım hayalet çizgi vardı
sutlukahve_ Ogretmen umut vermek istemem benim de öyle çıkmıştı fotoğrafta belli değildi ama gözle görünür silik çizgi cikmisti ertesi sabah erken gebelik yaptım bariz belli çizgi çıkmıştı sabah bi erken gebelik testi yap bence
Mavideniz26 Ogretmen sabah ilk idrar testiyle yapın bekleyin cikarsa var demektir.belkide geç tutmuştur ondan cok silik cikmiştir
Ogretmen ezgi-esk ya maşaallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin. Şu an ben de aynıyım ve adet olmayacak gibi bir his var içimde
Ogretmen Mavideniz26 aşırı mide bulantım var galiba üşüttüm midemi. Acilde şimdi kan verdim gebelik de bakacak