Yarenm9 Kızlar,bebeğim bugun 2.ay aşılarını oldu. Şu vakite kadar huzursuzlugumuz,aglamalarimiz vardı. Ateşimiz yükselmeye başladı 37.6 su an. Calpol bir çay kaşığı vermemiz söylendi fakat saati sormayı unuttum. Kaç saatte bir vermeliyim?
starrysky Yarenm9 normalde 6 saatte bir veriliyor fakat ateşini takip edin 4. Saatten sonra çok yükselirse 4 saatte bir de verebilirsiniz yatırdığınız oda serin olsun sadece zıbınla yatırın çok yükselirse soğuk uygulamada yapabilirsiniz ılık suyla ıslanmış bezle. Çok geçmiş olsun.
ikincibaharrr Yarenm9 4 saatte bir verebilirsiniz merak etmeyin aşırı ateşlenme olmayacak içinizi rahat tutun🥰🫶
Yarenm9 ikincibaharrr inşallah olmaz, şu an çok tedirgin oldum 37.7 en yüksek ölçtüm. Keyfi yerinde aslında ama inşallah düşer 😔
Yarenm9 ikincibaharrr şurup içtikten yarım saat kadar sonra ateşimiz düşmeye başladı,gecemiz sıkıntısız geçti çok şükür . Bir daha da vermedik suruptan 🥰 Sağ olun sorduğunuz için♥️
ikincibaharrr Yarenm9 söylemiştim size siz ne kadar telaş yaparsanız o kadar ateş çıkıyor bakın inanın oh çok şükür🫶🫶🫶❤️❤️🙏🙏