Betl35 Kızlar baya kilo aldım cuma doğumum var nasipse dogimdan 1 hafta sonra tartilmayi düşünüyorum nekadar gider sizce sizin nekadar gitmisti yada?
hazal1991 Betl35 ben ilk doğumumda 78 kilo ile doğuma gittim doğumdan sonra 64 kiloya düştüm, şu anda da 80 kiloyum bakalım kaç olacak 🙈
Betl35 Kayraninannesiii Evet önemli olan emzirme surecinde çok abartmamak zaten ben toplam 23 kilo.aldim maalesef 😢
ucigdem hazal1991 bende aynı oldum, 58 hamıle oldum 78 doğuma gıttım 68 geri döndüm şuan 73 ten 71 oldum fakat gitmiyo rr 😅😅
Hulo2105 Betl35 13 günde 11 kg verdim doğumdan önceki kiloma döndüm aldığımı verdim yani. Doğumdan 3 gün sonra 5 kg vermiştim
Ozlemmmmm Betl35 bebeğin kilosuna ve aldığınız kiloyada bağlı bu bence ben ilk doğumunda 20 kilo almıştım 6 kilo doğumda gitti ama bir haftada da üç dört kilo vermisimdir mutlaka çünkü bir ayda 14 kilo vermiştim
Ozlemmmmm Betl35 birde aslında doğum kilosu bi şekilde veriliyor emzirme bol su ile falan ama mesele tekrar almamak kış geliyor çok dikkat etmemiz lazım
Altntp Betl35 ilk doğumumda 50 ıle hamıle kaldım 70 ıle doğuma gırdım. 1 yıl ıcınde 52 kıloya düştüm ama dıyetle tabı
annesio Betl35 18 kilo almıştım, doğum sonrası 3. gün 7 kilo gitmişti tam 3 hafta sonra 16 kilosu gitmişti 🥳
zeynosileannis Betl35 doğumdan eve gelir gelmez tartıldım 8 kilo gitmişti kalan 7 kiloda 1 ay içinde gitti hatta eksiye düştüm sonrasında 😍
tuba6006 zeynosileannis normal doğum mu yaptınız ben sezeryan olacağım bir hafta sonra sanırım o kadar gitmez 🤦🏻