Tatilcimcime Demetzzz evet detaylıda göründü benimde ama doktor çok önemsemedi fetal dna temiz dedi korkma dedi ama annelik işte insan üzülüyor
Tatilcimcime BerivanLina evet ama öyle diyorlar ama insan nasıl takmasın dimi ah ahhh inşallah seninkide geçer benimki de canım
Tatilcimcime Mucizeayla evet benim kendi doktorum da istersek 50 tane parlaklık sayabiliriz rahimde de bu tamamen ultrasondan gördüklerimiz dedi ve içini ferah tut dedi
Tatilcimcime Churcill oh maşallah darısı bize inşallah🙏🏻Doktorum zaten hiçbişey önermedi diğer testlerin temiz o yüzden gerek yok dedi
Churcill Tatilcimcime diğer testler temizse üzülmeyin ben de son güne kadar hep endişeliydim endişenizde haklısınız ama boşa çıkıyor 🙃
Minimalist03 Tatilcimcime devam ediyor dedi doktor ama 28. Haftada ve sonrasında tam olarak kayboluyormus öyle ümit ediyorum inş 24. Haftamda gitmiştim öyle demişti 28 den sonra bi daha baktırıcam inş
Tatilcimcime alinsmom_ inşallah canım bizimki şuan 25 haftalık inşallah bizimki de kaybolur hemencecik ❤️