Uras2881 İlk hamileliğim kaçıncı haftada gelir bilmiyorum ilk hamileliğim suyum gelince napmalıyım tecrübeli anneler tecrübelerinize ihtiyacım var kafamda milyon tane soru 🫣
BerivanLina Uras2881 40+3 te dogdu oglum o da suni sanciyla ne bi nisan ne su gelmesi hicbiri olmadi cnm. Ama kizimda 40. Haftada geldi o yzdn erkek mi gec gelir kiz mi emin dglm 🥰
Nur0653 Uras2881 suyunuz hiç gelmeyebilir de ona takılmayın gelirse de enfeksiyon riskine karşı hastaneye gitmeniz gerekiyor
Zehra_Abbasbeyli Bende 37+6 da olmuştu 2800 gr.Suyum gelmemişti ama su nasıl gelir bende bilmiyorum.2. Hamileliğim şimdi korkuyorum hala 😄 ya suyum gelrde anlamazsam diye
Uras2881 Zehra_Abbasbeyli Ya çok karışık bi süreç degilmi ya doğum başlıyomu başlamıyomu anlamak cidden zor
Tinkivinkii İlk doğumumu 40+3 de yaptım. 40+2 nin Akşamı 19.30 gibi yavaş yavaş düzensiz sancım başladı. Öncesinde ne suyum ne de nişanım geldi. Sonrasında da düzene girince hastaneye geçtim. Sabah 07.30 gibi suyum geldi, 09.10 da da doğum yaptım . 🙂
Nuurr_00 Haftada zorlamaya başladı çıkıcam diye🤦♀️ ilaçlarla serumlarla zorla 36. Haftaya kadar bekleyebildi. Suyum patlamıştı. Eşimle uzanırken bildiğin pom gibi tok bir ses çıktı ve canım acıdı biraz. İlk 3 4 saniye ne olduğunu anlamadım sonra galiba suyum dedim ayağa kalkmamla sular almaya başladı zaten.
Uras2881 Nur0653 Hemen giderim ya beklemem dus alın diyolar sancim hemen gelmezse dusumuda alip cikarim oyle guzel bi surec olsun insallah🫶
Busmer Uras2881 Benimde ikinci hamileliğim ilk hamileligimde 37+4 dü suyum gelmişti anlamamak imkansız çünkü idrarını yapıyor gibi aralıksız beyaz su aktı hemen hastaneye gittim 5 saat sonra sezeryan oldum açılma olmadığı için ağrısız sizisiz geçirdim şimdi de inşallah öyle ağrısız olur
8949 İlki tam 40da doğdu nişan geldi sancım falan yoktu ertsei gün kontrol vardı ben aç gittim nst de sancım çıktı ama ben hissetmedim madem acsın alalım dedi doktor ikincide 37 haftalikken gece suyum geldi doktorum hastaneye gel dedi duş alıp gittim yolda sancılar başladı doktor bizi bekliyordu nst ye aldı benim sancım çoğaldı sezeryan oldu gece 3te suyum geldi 5bucuk gibi doğmuştu oğlum
Uras2881 @“Busmer”#p33816312Ayy hadi insallah boyle guzel seyler duymak cok guzel 38 den sonrasi cok zor 38 de sağlıkla gelsinler inşallah