kader26_ Haftam da 2 3 damla kahverengi lekelenmem olmustu. Doktor progestan başlatmıştı. Ardından çok şükür bir daha olmadı ama doktor bitene kadar kullan diyor ısrarla. Sizler de böyle bir durum yaşayan var mı? Sonuna kadar bitirmek mi lazım
Anneadayiii kader26_ progestanin herhangi bir zararı yok olası düşük ve erken doğumu engellemek için kullanılıyor. Gebeliğimin başından bu yana kullanıyorum bende ve 36 nin sonuna kadar da kullanacağım. Bitirene kadar kullan. Hatta doktorun gerek görürse devam et kullanmaya.
Ebbruc kader26_ lekelenmem olmamasına rağmen 4.haftadan beri kullanıyorum, şuanda da iğnesine geçtim. Lekelenmeyi ve erken doğumu vs engelliyo bi zararı yok yani kullanın doktor kullan dediyse
Nhrr kader26_ evet bitirmeniz gerekiyor. O fitilin bir zararı yok aksine rahmi kalinlastirdigi için bir çok olumsuz durumu engelliyor.
Nhrr kader26_ evet bitirmeniz gerekiyor. O fitilin bir zararı yok aksine rahmi kalinlastirdigi için bir çok olumsuz durumu engelliyor.
kader26_ Anneadayiii fitili attıktan sonra yarım saat uzanmaya özen gösteriyorum. Ama tuvalet ihtiyacı hissediyorum sürekli. Yarım saatten önce tuvalete çıkma ilacı çabuk dışarı atılmasına neden olur mu sizce? Akşam atıyorum sabaha kadar hepsi iç çamaşırıma akmış oluyor.
emel16 kader26_ o haftalarda bende de vardı vende kullandım bana 12. Haftaya kadar kullandırttı hatta, sonra bıraktırdı serklaj oldum şimdi sabah akşam kullanıyorum:)
Anneadayiii kader26_ bende en son lavabodan sonra yatınca kullanıyorum ama ister istemez gece lavaboya çıkıyorum defalarca ve bende de aynı durum var. Onu vücut alıyor zaten alması gereken miktarı bence. Bizde servikal uzunluk takibi de yapılıyor ve çok şükür çok faydasını gördüm canım.
denizleo09 Daha önce erken doğum yapmıştım bunda hiç lekelenmem vs olmamasına rağmen bende fitil olarak kullanıyorum doktor doğuma kadar kullanacağız dedi. Gebeliğin başında başladık şu an 29.haftadayim hiçbir zararı yok