ilknurr98 Parla1 Allah yardımcınız olsun 13. Haftayla yavaş yavaş kayboluyormuş miğde bulantıları umarım sizinki de öyle olur doğuma kadar devam edenleri de duydum inşallah sizinki onlardan değildir :(
Hamileannem 18 cıi haftaya girdim demin evde hunharca bı temizlik yaptım halılar perdeler yerleri camları hep sildim kızlar ben vala kafayı yemiş durumdayim
ilknurr98 Hamileannem aman diyelim kendinizi bu kadar yormayın enerjinizi kaybetmemeniz güzel ama bebişinizi ve kendinizi çok fazla hırpalamayın 🥹
ilknurr98 Eliffyamann gerçekten öyle ama bana kattığı her şeyi çok seviyorum inşallah sağlıkla alırız kucağımıza :)
Hamileannem ilknurr98 kızlar eşim ve kaynana sürekli evini temizle pissin deyip duruyorlar bu sözler insanların tavrı böle yaptı beni
Deletedmom_116 ilknurr98 sürekli açım bulantim kusmam var korkum zaten var ilk değil çocuğum zor geciyir bı bebe bıde karındaki olunca 🤣🤣açım acc
ilknurr98 Deletedmom_116 oyyy maşallah olsun ikisini birlikte büyütürsünüz artık. Şimdi biraz zor ama ilerde kolaylığını çekersiniz inşallah :)
Deletedmom_116 ilknurr98 yok kızla alakasız 18. Haftada öğrenmiştim ben oğlumu oda zorla 🤣🤣Ve çok inatçı günleri geçti doğmak bilmedi
Deletedmom_116 ilknurr98 Ewet bebeğe göre değişiyor ya Nazlı bı bebekse kız erkek farketmez nazlidie 🤣
ilknurr98 Hamileannem kendinizin ve bebeğinizin sağlığından başka hiçbir şeyi önemsemeyin bırakın konuşsunlar yavaş yavaş dinlene dinlene yapın gücünüzün yettiği kadarıyla kendinizi zorlamayın…
Hamileannem ilknurr98 bugün kontrol vardı gittim iyimis kalbini falan dinledm bı cesaret temizledim her yeri tabiki bebeğim benim için herşeyden değerli birazda bana yoldaş olması için çok istedm rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip eder hepimizi arkadasm
NurZenkin ilknurr98 24+3 109 günüm kaldı asermem çok yok ara ara bazen canım istiyor bir şeyler o kadar 😊😊
ilknurr98 Hamileannem İnşallah önemli olan sizin iyi olmanız Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
aysenuroztunc ilknurr98 öyle yapmaya çalışıyorum artık bulantı ilacı kullanıyorum işe yaramaya başladı çok şükür 🥰