Aylaninannesi123 Tuzlimon1 İlk oğluma Aybars koyunca herkes diriliş mi izledin de koydun demişti oysaki hiç alakası yok😄Gündüz Alp deyince aklıms geldi
Aylaninannesi123 daimagulumse- Bende 🥰Allah adıyla yaşatsin nasıl bi çocuk bizimki 4 yaşında ve hiç yerinde durmuyor 😄
daimagulumse- Aylaninannesi123 Aminn🙏🏻 3 yaşında bizimki, doğduğu günden beri hareketli baya çılgın bir çocuk🤣 isimler kişiliği etkiliyor duyduğum çoğu Aybars’lar öyle😅
Aylaninannesi123 ilkeaccan Göktuğ beğeniyorum ama etrafımda okadar çok varki kendi ailemde 3 tane var sırf
ilkeaccan Aylaninannesi123 Bizde hiç yok, Eşim Alparslan’ Kendi seçti Göktuğ ismini benimde çok hoşuma gitmişti daha önce hiç duymamıştım çevremde 🌸
Aylaninannesi123 Hiratuba Tuna ismi de güzel geliyoe kulağa ben koysam Tunahan şeklinde koyarım galiba
Pemberuya Aylaninannesi123 boşverin insanları ben asla takmam bildiğimi okudum mecbur onlarda uyuyorlar artık :) ki göktürk çok güzel bi isim modern yani ilerde insan pişman oluyor
Aylaninannesi123 Pemberuya İkinci oğluma Barlas koyacaktım olmadı babalarımızın ismi oldu o yüzden içime sinsin istiyorum
Hiratuba Hiratuba Tuna biraz daha modern kulağa hoş geliyor sanki yani bize göre 🥰 adım Tuba bana da uyumlu oluyor birazcık , bir de kuzenimin adı Tunahan . Ayy gerçekten erkek ismi bulmak çok zor, kızım yokken ismi vardı ama erkek öyle olmadı bi tek içimize sinen Tuna oldu eşimle🤔
MrsKiss Biz de Kutay koyacağız hem aşırı duyulmuş bir isim değil yani şuan Atlaslar, Aslanlar, Göktuğlar falan çok fazla Kutay çok fazla yok hem de Türkçe isimlerden ve anlamı da çok güzel 🩵
Brnaa123 Aylaninannesi123 Bende 32. Haftaya giricem iki gün sonra 🩵 ismini Eren Bartu koyucaz ikiside Türkçe 😊
Aylaninannesi123 Merciimek Asil ismini çok beğeniyorum ama yanına 2. İsim olmak zorunda gibi diğer oğullarım 2 isimli bu tek olsun istiyorum