Kids Kızlar 8 aylık hamıleyım, arkadaslarım sürekli kendı dogumlarını anlatıyor bugun bırı bana dogumunu anlattı, hastaneye gittiginde sancısı yokmus ama 6 cm acılması varmış vs vs dogum anında ıkınmaktan poposu yırtılmış😏korku sardı beni😐😐
nesli2018 Kids anlattırmayın en güzeli 😂 sezaryende de başta uyuşma olmayıp genele alınan da oluyor, o zaman doğurmayacak mıyız bu çocukları :) allah hakkımızda en hayırlısını versin inşallah, herkes bişey anlatır takmayın kafanızı 🙏🏼
Firdess Kids canım korkulcak kadar abartılan bişey değil o kadar ıkınmaya normal bide kişiden kişiye değişir bu eğer özelde doğum yapacaksan doktorundan epidural normal doğum isteyebilirsin. Allah kolay doğumlar nasip etsin 🤗
mrshavva Kids Pazartesi günü normal doğum yaptım ve inanın o güne kadar ne milletten dinledim ne de video izledim herkesin tecrübesi kendine sonuçta anlatmaya çalışanı da susturun doğuma gittiğiniz zaman kuş gibi gidiyorsunuz sancılı bir kuş gibi sadece 👼🏻🥰🙈
ZeynepSabancay Kids kişiden kişiye değişen bi durum. Çok zorda olabilir çok kolayda. Sonuçta olacak ama bu tip şeylerle son zamanlarınızda kendinizi strese sokmayın. Benim ikinci gebeliğim ilki kolay değildi ama şuan korkmuyorum . Sonuçta doğal bi olay ve gerçekleşecek. Sağlıkla kurtulmayı nasip etsin allah
Kubrarecep Kids her Doğum kendine özeldir hepsi aynı olmaz canım korkma korkutma kendini vücuduna ve bebeğine bırak hakkında hatçyırlısı olsun çok kızıyorum ben ilk Doğumu olacak kişiye böyle anlatmalarını korkutuyorlar
Betyy Kids anlatmayın etkileniyorum de cnm. Korkma herkezin hamileliği farklı olduğu gibi doğumuda farklı olur bence.
tomurcukannesi Kids doğru ıkınmayı bilmiyomuş demekki siz internetten açın öğrenin bende normal yaptım içerde 2 dikişim var sadece dışarda hiç bişeyim yok
Mervece30 Korkutmayın kendinizi Başkalarının hikayeleri beni etkilemiyo zaten mümkün olduğunca dinlemiyor ve okumuyorum Bende normal istiyorum 2 haftam kaldı epiduralde istemiyorum Dişimizi sıkıcaz kolay değil doğum sonuçta ama sonucu muhteşem bence herşeye değer Canınızdan can çıkacak sonrasını düşünüp motive olun Ne kadar dayanılmaz olabilir ki 💕
MnevverTakl 3 ocakta suni sancıyla doğum yaptım 😊😊 şu an her şeyi unuttum bile 😍😍 oğluşum kucağımda yançok şükür. Demem o ki ağrıyı sancıyı çok düşünmeyin ertesi gün unutuluyor. Bir de gerçekten her insanın doğum serüveni çok farklı . Siz anın tadını çıkarın.kafanızı şimdiden yormayın
Fasulyeemm MnevverTakl benimde hic acilmam yok 38+2 yim. Dr suyun sinirda azalma gorursek suni veririz dedi. Acilma olmadan suni alip sizin gibi olmayi diliyorum:)
Sofita Ben konudan farkli olarak bir seyden bahsetmek istiyorum. Ilk evlendigimde soylemesi ayip ama 1 ay iliskiye giremedim, yillarca beklemisiz kardes kardes modundayiz. Neyse dedim bu boylr olmaz doktora gideyim. Kadin bana dedi ki bunlar hep dedi milletin korkutmasindan, ta gencligimizden beri yok cok aciyacak, yok felaket kanayacak falan diye kafamizda tabu olusturuyorlar bundan dolayi bir suru kadin vajinismus dedi. Ayni sey dogum icinde gecerli dedi, filmlerde bagiris cagiris dogurmalar, dogururken olmeler falan gosterildi hep bu yuzden dogumdanda cok buyuk bir kitle korkuyor dedi. Ben de korkuyorum evet bilmedigimiz sey oldugu icin belkide ama altinda yatan sey hep ayni. Milletin anlatiklari. Yasayip gormekten baska care yok kizlar