Mamiko_2020 Kızlar regl gecikmemin 2.günündeyim testte 2.çizgi yeri belli 2-3 dk içinde anında böyle oldu ama neden koyu olmuyor yada herkeste anında böyle çıkıyor mu
Hiratuba Mamiko_2020 her gebelik testinde hafifte olsa T çizgisi görünür zaten, malesef bu pozitif olduğu anlamına gelmiyor. Sizi üzmek istemem ama pozitif olsaydı kopkoyu iki çizgi çıkardı iki gün gecikmeniz olmuş. Hakkınızda hayırlısı olsun gönlünüze göre olsun inşallah en yakın zamanda pozitifi görürsünüz .
Edaerva Mamiko_2020 Benimkide aynısıydı hatta 4. Günde bile koyulaşma olmadı ama kanda çıktı. Kan testi yaptır
Anneolmak543 Mamiko_2020 canm arasında olursa zaten geçersiz olur o test Tam t nin altında olması gerekli
Mamiko_2020 Bihterrr evet hepsi böyle oluyor yani farklı farklı testler denedim hep çizgi yeri belli oluyor durdukça koyulaşıyor
Mamiko_2020 Bakın kızlar böyle oluyor.Başta yeri belli oluyor durdukça böyle koyu oluyor ama günden güne bu çizgi koyulaşmış hali beklediği halde. başta yeri belli oluyor gölge gibi sonra daha çok beliriyor neden direk olmuyor diyorum.Bu arada bu testin çizgisi hep böyle bozuk değil yani
Minnosunannesi49 Mamiko_2020 evet ikinci çizgi çok silik bence sabah kan verin değerlerinize baktırın en mantıklısı o bu testler insanın psikolojisini bozuyor benim kanda 113 çıkmasına rağmen idrar testinde çıkmıyordu hep negatif çıkıyordu lam değerlerim 580 ulaşınca testte çıktı
Anneolmak543 Mamiko_2020 yani tam t nin altında olması gerekir pozitif olması için çizgi test bozuk gibi ortada atmis bence ya sabah tekrarlayıp erken gebelik testi ile yada kan verin
Bihterrr Mamiko_2020 ben kaset testle çok silik bi şekilde hamile olduğumu öğrendim tabii emin olmak için kan verdim beta 10du. Sonra eşime sürpriz yapmak için erken gebelik testlerinden yaptım prodoctor marka elimde bir koli vardı. Yaptım eşime göstereceğim bi çizgi çıkmadı. Kendim söyledim artık sonra 3 saat sonra falan baktım çook silik yani hamile olduğumu bilmesem göremem öyle bi çizgi. 1 hafta ara ara yaptım bakmak için saatler sonra çıkıyordu çizgi. Seninki ladar gözükmüyordu bile başlarda. Senin de çok yeni olabilir direkt kan ver boşver bu testleri
myangelson Mamiko_2020 beklemiş testleri dikkate almayın diyorlar genelde ama siz bir erken gebelik testi alarak yapın eğer varsa onda daha koyu çıkar bu teste göre
Anneolmak543 Mamiko_2020 ama kaymışta olabilir içi çünkü c nin altındaki Tam c nin altında değil çizgi test biraz değişik geldi bana
Mamiko_2020 Minnosunannesi49 ay gerçekten miii,evet psikolojim bozuldu yaa yeri direk belli oluyor git gide koyulaşıyor tam anında bu koyuluk olmuyor kafayi yicem gerçekten.Artık acaba sağlıksız bi durum mu var diyorum yada gebelik varda sizde olduğu gibi teste mi yansımıyor diyorum
sosislipasta Hafta çok erken galiba ondan çıkmamış olabilir geç döllenme olabilir. En güzeli, testlerle kafayı yemek yerine direkt kandan baktırmak. Sabah ilk işin bu olsun :) Rabbim gönlüne göre versin kardeşim…