Caglaaa37 bak şimdi şimdi ben doğumdan bir sene sonrasına kadar kadar asla diyet yapmadım ara ara 2-3gün yapıp bozuyordum tabi Yani taş patlasa 100 200 gram vermişimdir o da ödem sonra aralık ayında bir diyete girdim gerçekten tamamen bir ay boyunca sağlıklı beslendim sabah uyanıyordum yumurta çeşidi iki dilim tam buğday ekmeği şekersiz çay peynir zeytin salatalık domates güzel doyurucu bir kahvaltı hazırlıyordum. Öğlen zaten yemek yemiyordum çünkü geç saatte kahvaltı yaptığımız için onun yerine bir porsiyon meyve hazırlıyordum kendime hangi meyve varsa evde akşam yemeği zamanı geliyordu yemekte ne varsa yiyordum pilav makarna asla farketmez çorba içiyordum bir kase Bir tabak sulu yemek ya da fırın yemeği varsa bir porsiyon kadar yanına 4-5 kaşık pilav Makarna varsa makarna koyuyordum ve her gün bunları tüketiyordum çünkü gerçekten sevdiğim yiyeceklerdi bol salata yiyordum ve ana yemek Faslı benim için kapanıyordu. Ya sütlü kahve ya Türk kahvesi ya filtre kahve şekersiz bir şekilde kendime yapıyordum kuruyemiş bir avuctan fazla kesinlikle geçmiyordu ve yeterli geliyordu. Aslında en az 2 litre su içiyordum evet tatlı falan canım istiyordu arkadaşlarım geliyordu aburcubur falan illaki koyuyordum yani bir avucu geçmiyordu aburcubur konusunda yiyordum Bir dilim tatlı varsa sütlü tatlılardan yarısını yiyordum mesela ya da şerbetli tatlı varsa bir dilim kadar baklavayı yiyordu yani böyle şeyler tüketiyordum çikolata seven bir insan olduğum için için Türk kahvesinin yanında kuruyemiş bazen tüketmiyordum haftada iki gün 2-3 kare bıtter cıkolata yiyordum Çok sağlıklı bitter çikolata diğer çikolatalara nazaran. Telefonu koyuyordum Cebime ev işi yaparken adım sayar açıyordum zaten 5 bın 6 bın adım o şekilde oluyordu Geri kalanını evde yürüyordum yarım saat 1 saat tam 10.000 adıma her gün tamamlıyordum. İşimi yemeğe gelmediği zamanlar fırına sevdiğim sebzeleri atardım yoğurtla yerdim hani bu şekilde beslenmem vardı ve gerçekten kendimi hiç zorlamadan diyet yaparak tam tamına 78’den 55 kg’a düştüm ve bir sene boyunca hiç diyet yapmayıp 3 buçuk ayda 55 kg’ı gördüm İlk hafta hızlı bir şekilde getir sonrasında 800 900 gram bu aralıklarda gitti ve ıyıce rahatlıkla verdim
Ama tabi ben de şöyle bir şey oldu tarzında 55 kg’a gördüm ay Hamile olduğumu öğrendim şu an beş aylık hamileyim 7 kg geri aldım