Guzelanne56 Sbnmklc önde olması sorun teşkil etmez, sadece bebek hareketleri ılk zamanlar aşırı hıssedılmez. en kuvvetli olanları hıssedersınız onun harıcınde sorun yaratmaz. Plesantanıj asagıda olması erken doğum rıskı, istirahat ve doğum seklını etkıler🩷
Ayysuu Sbnmklc Sbnmklc merhaba bende 16+3 hamıleyım dun doktorum bebegın eşinin aşagıda oldugunu soyledı bı rıskı var mı acaba
Sbnmklc Guzelanne56 Çok teşekkür ederim benim plesentam biraz önde 20 haftalığım doktorum belki 28 e kadar çıkar yukarı dedi o yüzden sordum ☺️
Sbnmklc Ayysuu Bana da aynısını söyledi doktorum 20 haftayım fakat rahim ağzını kapatmadığı için sıkıntı yok dedi 28. Haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali varmış ama çıkmazsa da erken doğum riski var ve normal doğum yapamıyoruz
Ayysuu Sbnmklc bana sadece cinsel ılıskıye gırme kanama olabılır detaylı ultrasona kadar o zaman tekrar bakarız dedı baska da bısey demedı rahnı tam kapatmış veya kapatmamıs dıye bısey demedı
Sbnmklc Ayysuu Benim detaylı ultrasonda tam belli oldu rahim ağzını tam kapatmamış bu iyi bişey dedi doktor tam kapanınca daha riskli oluyormuş