surprizbebe Kızlar ben lohusahamile.com dan sipariş vermiştim beğendim sizlere de fikir olsun diye paylaşmak istedim.
Tazeanneveminikleri surprizbebe çok güzelmiş gerçekten. Güle güle giyin. Bebeşinizi de hayırlısıyla kucağınıza alın🌸 boyunuz kaç acaba? Elbiseler hep kısa oluyor. Bunun boyu uzun gibi geldi 🥹
Serap09 surprizbebe waw süpermiş hem çok beyaz yada ekru değil boy ne sizin kilo ne ve bunun bedeni 62 kiloyum
surprizbebe Tazeanneveminikleri ☺️ boyum 165 kilom şu an 62. Boyu midi düşünün açıdan dolayı daha uzun gibi durmuş ama aslında alt bacağın ortasında gibi bitimi. Elbise de uzun kollu.doğum kasımda. İşimi görür☺️
surprizbebe 17532323 1500 liraydı. 4 lü set için makul geldi çünkü çamaşır satan bi kaç yere baktım hem çeşit az hem de 2li setler bundan daha pahalıydı. 165 cm 62 kg ile M aldım ama S de olurmuş gibi.
surprizbebe 17532323 çok rahat özellikle elbise ve takımın üstü geniş yani. Hamilelikte de giyileceği düşünüldüğü için
surprizbebe Serap09 ben de 62 kiloyum şu an. Boyum 165 cm. Medium beden aldım ama small da olurmuş. Pijama nasılsa rahat olsun dedim değiştirmedim. Renge gelince de kızıma da hastane çıkışı kırmızı beyazlı aldım ona uyumlu olsun istedim😊