Minisevgi Merhaba kızlar 3 haftalık gebeyim dodex b12 iğnesi vuruldum zararı var mı bilgisi olan var mı
Dilaralav Minisevgi canım ben de bugün öğrendim dün idrar testi yapmıştım 2.çizgi silik çıkınca akşam acilde kan verdim ve beta hcg 9.93 çıktı daha doktora görünemedim pazartesi gideceğim inşallah. Sen ne zaman öğrendin hamileliği beta hcg kaç sende? Ben düşük çıkmış daha yeni yükselir mi diye biraz endişeliyim de merak ettim
dilangul Minisevgi bir sıkıntı olmaz bende gebelik düsündüğümü doktora iğneyi verirken söylemiştim bir problem olmaz demişti gebelik testimin pozitif cıktıgı gün iğne vurulmuştum bir problem olmaz :)
yilldizyilldiz Yarın 34 haftalık olucam, geçen haftalarda kadın doğum doktorum vitamin düşüklüğünden bu iğneyi yazdı 5 günlük. Bir sıkıntı yok yani, korkmayın. 😊
Minisevgi @yilldizyilldiz korkum ilk haftalar tam yerleşme zamanı ya ondan korktum küçük olduğu için 3 hafta 6 günlük şuan tedirgin oldum ondan kaynaklı küçük olduğu için
Minisevgi @beyhudeanne haftası küçük olduğu için tedirgin oldum ama sonuç da bebek için vermişler artık o markayı sorun olmaz demekki yarın kontrolüm var sorcam ama korktum biraz
Minisevgi @Dilaralav merhaba ben küçük bir kaza geçirdim tomografi istediler ama ben gebelik düşündüğüm için kan verdim 1.20 çıktı bi hafta sonra verdim 258 çıktı 2 gün sonra bidaha istedi 720 çıktı güzel ilerliyor gebelik var dedi 5 gün öncede keseyi gördük güzel sorun yok 10 gün sonra kalp atışı duymak için çağırdı 48 saate bir 2 katı çıkması gerekli inşallah güzel haberler alırsın sende
Minisevgi @Dilaralav doktorum hafta olarak hesaplama demişti çok küçük daha kese gözükmediği için haftalık diyemeyiz dedi bana ama kan sonucunda 3 hafta yazıyordu