Secils 10 haftalıkken düşük yaptım sebep kromozom bozukluğu dediler. 2. Ci bebeğime hamileydim 9. Haftalikti şimdi kalbinin durduğunu öğrendim okadar kötüyüm ki arkadaslar ne yapacagimi bilemiyorum
Ttbbrr Secils canım benim çekenbilir derler ne desem boş .. ama bundan sonra için araştırma yap .. genetik bakılsın , rahim filmi çekilsin bi bakın neden oluyor .. asla umutsuzluğa düşme .. allah yardımcın olsun 😞😞😞
Mucizemiz4735 Secils rabbim bi daha yaşattırmasın inşallaH hiç kimseye bir dahakine inş sağlıklı evlat nasib etsin kromozom bozukluğu tedavisi var mı ?
Secils Mucizemiz4735 inşallah canım rabbim herkesin yardimcisi olsun tedavisi varmi bilmiyorum canim sebebi tam ney bilmiyoruz
Pnr_jr Secils canım burada okumuştum biri daha yaşamıştı ve 2. Doktora gittiğinde durumun farklı olduğunu söylemişlerdi. 2. 3. Fikir alındı mı?
Ttbbrr Secils canım o zaman embriyoyu genetiğe gönder sizde yapın genetik test ama bu çift rahim durumunda olup olmayacağına bak .. senin durumundan pek bi bilgim yok ama gebe kalabilmen önemli olan , çözümü vardır ..
Mevaninannesiii Secils canım nasl anladn kalbin durduğunu ? Herhangi belirtsi var mı yoksa doktora kontrole gidince ultrasonda mı öğrendn ?