Busracan27 Selamalar arkadarlar 29 haftalık hamıleyım yaklasık uc hafta once vertigo atagı yasadım saga saola donmk surda dursun kusma vs 3 gun ayaga kalakamdm snrasında bıraz yavasladı ama tamamem gecmedı basımı saga cevırırkn basım donuyor goruntuler net degıl bu durumlar tamamen nezamn gecer yasamıs olanlar bıraz aydınlatabılırmı bukadar uzun gecıren varmı
Aaa97 Busracan27 merhaba sizde bu durum kecdimi mende artiq 4 gun oluyo ayni durumdayim. Tam iylesemiyorum
Busracan27 Aaa97 meraba sabırlı olun sure kişiden kişiye degısıyor ma geciyor kaygılanmayın hamılelık surecnde bıraz yavas ilerliyor sadce
Aaa97 Busracan27 cok tesekkur ederim gercekden, o kadar zorki, hala devam ediyor 5gun oldu. Bide sizde kulak batmasi, cinlama, sesler işitme kaybi olmusmudu? Oda rahatsiz ediyo cok
Busracan27 Aaa97 işitme kaybı için mutlaka doktora gorunun bnde kulakta ses gbı sonradan basladı devm edyr o
Aaa97 Busracan27 gitdim, kulakda hic bisey yok diyor, neroloji doktorda sadece ilaclari devam et soyledi 32 haftalik hamileyim diye cok koklu tedavi edilemiyo hazirda, doumdan sonra anca. Bu sesler bide zayif duyma cok sinir bozucu
Busracan27 Aaa97 işitme testiniz normalmi hamilelik donemnde ilaçlar kullanlmıyor dıye bılıyorum ama siz kullanıyormusunuz
Busracan27 Aaa97 sürec içinde gecer buyuk ihtimal hormonların da etkısıyle bende bıraz yavas ılerledı deddgm gbı dogmdan snra cogu kişide kokten bitms kişiden ksye degsen bır surec