ibrahimli Merhaba kızlar lütfen yardımcı olun☺️Hamileyken saç kesdirmek olurmu? Bebeğe bir zararı varmı? Yada bununla ilgili birşeyler duydunuzmu? Saçımı kesdirmek istiyorum amma tedirginim❤️
Behy ibrahimli o dert bende de var valla büyüklerden duyduğum kestirme ama. Bilemedim ki herkes herşeyi söylüyor neye İnan’acağımzı şaşırdık yeminle 🤷🏻♀️
Nurmom ibrahimli ben 4 ayımdayım kestirdim 3 hafta önce öyle hurafe şeyler çok saçma rabbim korur bukadar bence kestir gitsin canım
Tgbatem ibrahimli bende dr a sordum bir tarafıyla güldü çıkışta hastanenin karşıısndaki kuaföre girip kurtuldum 😂 hiç birşey olmadı büyüo hala normal haftasıyla uyumlu şükür
Smeyyekalel Cok batil inanç duyduk ta umursamadık ben kestirdim hicte bisey olmaz bebegin ömrü iki tel saca bağlı değil..
ZCandan Ayni dertten bende muzdaribim ama kestirecegim. Rabbimin verecegi omrun benim sacimla ne alakasi var ? Hurafeler 🤦♀️
rodin123 ibrahimli emaaaan insanların dediğini bosversene hamileliğim başladığımdan beri belkide 3 4 kere kestirdim hiç bi alakası yok
HaticeAlaahin ibrahimli batıl inanç canim o. Kestir saçını bisey olmaz ben bi basta kestirdim simdi de doguma kestircem
Ceyk Neden zararı olsun aksine yararı var. Vücudunuz saçı besleyeceğine çocuğunuzu besler. Bende kestirdim çok da iyi oldu yoksa dökülmekten kel kalacaktım😂
Fatmaykt Saçla bebeğin ne alakası var ya bunlar hep batıl inanç.Rabbim verir onun hepimizin ömrünü iki tel saça bi makasa bakmaz