Melike_00 Gebelikte mantar enfeksiyonu için bu yöntemi yapan doktoru tavsiye eden ya da doktor tarafından yaptiran gebeler var mı? Doğum esnasında bebeğe geçmesinden korkuyorum.
Ayse3478 Melike_00 Geçen ay verdiğim idrar testinde üreme yoktu yani idrar enfeksiyonu yoktu ama bazı değerler yüksekti doktorda vajinal enfeksiyon olabilir ama bu bebek için zararlı değil enfeksiyon için kullanılan ilaçları hiç önermiyorum dedi yazmadı bir ilaç şuanda bir şikayetim yok açıkçası geçti kaşıntı yanma vb
Alyask Melike_00 ben yaptırdım 16. Haftamda . Acıle gitmiştim akıntım icin mantardan dolayı batıconla temızledi sonra fıtıl verdı gectı gibi sankı
Nzlelms Melike_00 38. Haftadayim Ben de bugün bunu düşündüm geçmeyen kronik mantarim var normal DGM olack
Rumeysamerrt Benden idrar kültürü alınacağı zaman hastanede elime baticon ve sargı bezi verildi bununla öncesinde vajinanın içini temizle dediler 22 haftalık hamileydim o zaman ama bir sorun olmadı her gün yapılırsa ne olur bilmiyorum
Melike_00 Rumeysamerrt her gün değilde akıntı enfeksiyon azalana kadar. Zaten doğumuma az kaldı eğer yapabilirsin derse ben şırıngaya çeker kendim de yaparım yani. Zararı yoksa.
Melike_00 Nzlelms korkuyorum keseye ya da amniyon sivisina fln etki eder diye. Ve doğum kanalından bebeğe de geçebilir