Asya95 Mzzz defalarca siz bana hakarat etdiniz küçük düşürmeye çaliştiniz herkesi üzerime salmak amaçli saçma sapan şeyler yazdiniz Defalarca bana benim postlarima yazmayin rica etdim anlamadiniz yinede anlamiyorsun Küfürde etdim en son yine anlamiyorsun Kendine saygin yok bana nasil olacak ki
Asya95 Mzzz tüp bebek transferimin ilk gününden bu uygulamayi indirdim ve resmen burnumdan getirdin İzin vermiyorsun ki kimseye Sanki birtek sen varsin İlk günden itibaren sardin bana bir birakmak bilmedin Sevinvimi yaşamaya bile izin vermiyorsun sonra bana insanlik tasliyorsun Ahlaki değerin insanlik değerin 0 senin İnsanlarin hayatina burun sokuyorsun kendi düşünceni gerçek sanip herkese öğle söğlüyorsun Anlamiyorsun ve boş konuşuyorsun Hamileliyimin geri kalanini senin gibi duracagi yeri bilmeyen birine cevap vererek geçiremem Stres sinir geçiremem Allahtan dilerim bu kaç günü bana verdiğin sinir kendi hayatinda sena rahatlik vermesin🙏 Güle güle
Kiraz01235838639 Merhaba arkadaşlar benim beta 2913 çıktı ama kese yok görünmüyor doktor yeni olduğunu söyledi ama gene de korkuyorum aranızda böyle bir durum yaşıyan var mı ?
Asya95 Tutaste_ Tutaste_ herkes istediğini anliyor olani değil O kişi anlamak istemiyor fazlada moralimi bozmam onungibilerle Kim ne isterse bundan sonra düşünsün
Asya95 Mzzz sizden başka tepki veren olmadi siz herkrmesi boş konuşmanizla kışkırtdiniz Seçim benim hakkim senide ilgilendirmez Sok içine ve defol postumdan Haddini bilmiyorsun 3ci hamileyim düşük betayla oldu herkestede ola bilir Umut herzaman var Senin gibi kalp kirip günah kazanmiyorum
Asya95 Mzzz siz bana herşey dediniz ve benimde bedduam da iyi duamda hep tutar Sizide tutacak emin olun Buda son sözüm Ne kadar istersen havlaya birsin Köpek havlar kervan geçer demişler
ilknurakinci Maşallah, rabbim hayırlısiyla kucağınıza almayı nasip etsin, bizlere de bu duyguları nasip etsin inşallah 🙏🏻♥️
nisamom_ Asya95 inşallah canım sende haber ver ☺️♥️ meraktayım walla seninki bir mucize 🌸 inşallah benimde mucizem benimledir
merveslife Asya95 İlk defa duyuyorum beta da çıkmayan gebelik 🥹 Ne güzel bir haber, peki kanda çıkmama nedeni neymiş merakımdan soruyorum sırf 🙏 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Asya95 merveslife vallahi bende bilmiyorum Eşim gitdi test verdigimiz yere nasil olur kan negatif çikarda ultrason positif diyer.Olamaz diyor ama oldu Doktorla konuşucam neden böğle bende