babyiscoming_ Nakskdkdkd 15 haftalığım. Magnezyum kullanıyorum, demir ilacı kullanıyorum, multivitamin pregna omega kullanıyorum, d vitamin takviyesi kullanıyorum 👶🏼
Ayse3478 mavisevenanne Yine bir tahlil yaptırıp ilaca öyle başlaman lazım bence bana kimse vitamin testi yaptırmadı ben dahiliye doktorundan rica ederek yaptırdım belki senin doktorların yapar
mavisevenanne Ayse3478 yapmadı devlet ve şehir hastahanesine gittim yapmadılar ısrar ettiğim halde. Son şans sağlıkocağı denicem artık
Ayse3478 Nakskdkdkd olabilir canım fazla ilaç tüketiyoruz bende senin gibiyim bide şimdi eksik olan vitaminler eklenirse daha da artıcak Allah yardımcımız olsun ne diyim bebişler sağlıklı olsunda bize yeter 😌
_Mother_ Nakskdkdkd 12 haftaya kadar folik asit kullandım 12. Haftada multivitamine başladım elenatal 2 kullanıyorum bende 17 haftamda bugün de demir ilacına başladım Sabah aç karnına demir ilacı alıyorum kahvaltı dan sonra multivitamin akşam da uyumadan önce kan sulandırıcı umarım sıralar doğrudur 😂😅😅
Ayse3478 mavisevenanne evlenmeden önceki sağlık ocağım yapmıyordu kaldırıldı demişti evlendikten sonra hiç sağlık ocağına yaptırmadım tahlil bir doktoruna sor bakalım yapıyorlar mı
Nilayaldemir Nakskdkdkd Doktorunuza danışın daha iyi olur ben hamileliğim boyunca mide bulantısı yaşamadım o yüzden hiç aksatmadım . Geçmiş olsun