548262 Özele gidiyorum 275 TL imiş🤔devlet yapıyordur herhalde ama hemen mi yapılıyor gün mü veriliyor bilemedim
Mavisilegamzeli 548262 Ben devlette baktırdım ama 10 dk falan sürüyor öyle CD de görüntü falan da vermiyorlar
busralivaa 548262 tabiki de yapiyor devlet neden yapmasin. ozeldeki gibi sana tek tek anlatmiyo ama olumsuz bi durum olursa belirtiyo onemli olan da o. bence gerek yok ozele yaptirmaya
Omrummm Mavisilegamzeli bende devlet hastanesinde yaptirdim kisa suruyor birseyde soylemiyorlar sadece sonuc kagidi veriyorlar olcumleri doktora gostermek icin
Songlkaraduman Fadik2019 hangi haftada yapılıyor önceden gün vesayre almamız gerekiyor mu aynı şekilde renkli ultrason için ??
548262 Nazandeniz izmirdeyim ama memlekete gideceğim için çektirmedim devlette yaptırıcam bedava oh miss 😁
Fadik2019 Songlkaraduman 18 ile 24. Haftalar arasi yapiliyo diye biliyorum devlette gun veriyolar ozelde hemen cektrebilirsn
Flora34 Ben 24 haftayı geçtim. Banada 20-24. Haftalarda yapıldığı söylendi. Doktorum yüzünden geç kaldım. Yapmazlar mı bana özeller