Elif_Atsvr Kızlar şuan 31 +4 günlük oldu gebeliğim Haftadan bu yana bebekte hidrops sıvı toplanması ve cilt altı ödem görüldü sürekli kontrollere gidiyorum Dün doğum sancısı gibi sancım başladı nst çekildi orda da sancım var hastaneye yatırdılar 4 kez felan yatarken alttan muayene ile baktılar açılma var mı yok mu diye açılmam hiçbir şekilde yoktu ama ağrım çok fazla alttan da sürekli gün içinde baktıkları için yara olmuş kanamam oluyor dünden beri sıvı şeklinde Yatarken ilaç verdiler karnımdaki ağrı hiçbir şekilde geçmiyor sürekli nst bağlıydı uzanmak zorundaydım uzandikca da ağrım daha beter oluyor az ne yurumeme ne yatağın başını kaldirmama izin vermediler sürekli uzanmaktan belim koptu Ağrım doğum sancısı dan beter sezeryanla alınacak normalde zaten riskli bir gebelik olduğu için ama sürekli yaptıkları şey alttan muayene bende gece yarısı tekrardan çıkışımı aldım eve geldim dayanamadım uzanarak ağrı çekmeye en azından evde yürüyorum sağa sola dönebiliyor um orda hiçbir şekilde izin vermediler Alttan açılma yoksa eğer sezeryana alınmıyor mu acaba