Svllkccc Sureyya-gmustas Kraft Kenya tercih ettik hafif katlanması kolay henüz kullanmadık ama araştırarak aldık puseti de var
Cihangir09 Sureyya-gmustas babyhope Bella çift yönlü kabin tercih ettim bende baya fiyat performans ürünüydü ben aldığımda ama şimdi fiyatı artmış yine de daha uygun diğer arabalara göre ben çok beğendim bı bakmanızı tavsiye ederim ☺️
numix Ben de aylarca araştırdım ve sonunda Prego Venüs 2028 modelini almaya karar verdik🥰 Çift yönlü kullanımı var ve 22 kiloya kadar taşıyor çok sağlam bir araba, tavsiye ederim. 2 gün önce indirimden aldım
kubranurleo 14 günlük anneyim, Pierre cardin opera almıştım çok çok memnun kaldım. Arabaya katlayıp koyması filan çok kolay. Bir de çok hafif kolay sürülüyor.
mervedmrcn Sureyya-gmustas kesinlikle prego quattro vip travel bebek arabasını tavsiye ediyorum hem hafif hem sürümü kolay çift yönlü kullanım itme kolu kısalıp uzaması 3-4 yaşa kadar kullanımı tek elle açılıp kapanması gerçekten çok fonksiyonlu ve kaliteli bi araba. Her bebek arabası sorulduğunda öneriyorum youtubeta videosu da var baya araştırdım iyi ki de bunu almışım diyorum
Daisyy000 Sureyya-gmustas Kanz almayın. 14 aylık anneyim araba resmen 5 çocuk büyütmüş gibi dökülüyor
Berfinkorkutt Sureyya-gmustas bende Prego urus almıştım çift yönlü 360 döner tekerlek kendinden poşetli ve tek hareketle katlanma özelliğine sahip 2.5 aydır oğlumla kullanıyoruz tek başıma rahatlıkla kullanabiliyorum tavsiye ederim