Svllkccc aysell56 canım bence doktoruna danış bir sorun yoksa doktorun daha iyi yönlendirir herkesin farklı gelişiyor hamileliği. Ben geçen hafta 30cu haftamda çıktım danışarak.
Neferut aysell56 Bana o haftalarda saatte bir 10 dk mola verilerek gidilebileceğini söylemişti doktor molada da yürüyeceksin demişti. Tabi herkesin ayrı geçiyor süreci doktorunuza danışmak daha iyi olur
mcansu aysell56 hemen hemen o haftalarda yolculuk yaptım bende öncesinde doktora gidip dnay istedim. Her şeyin yolunda olduğunu çıkabileceğimi söyledi ama max 2 saat yolculuk yapmamı 2 saatte bir en azından 10 dk yürüyüş yapmamı söyledi o şekilde gidip geldik şükür sıkıntı yaşamadım. Vardığımızın ertesi günü de orda doktora gittim o da her şey yolunda dedi
leylos01 aysell56 ben 9 haftalıkken trabzondan adanaya gittim doktor her 2 saatte bir in yürü dedi ve araba da da ayağını oynat dedi o zaman mide bulantılarım çok oluyordu prilam içmiştim bide çubuk kraker aldım yanıma bu şekilde iyiydi sadece adanaya vardığımızda 2-3 gün belim ağrıdı o kadar
MSG_ 3 ay bittikten sonra doktorum 4saatte bir durup 15-20 dk yürüyüş yapma şartıyla izin verdi. Mutlaka doktorunuza danışın
aysell56 Teşekkür ederim kızlar 🌸 Doktorum gidebilirsin ama iki saate bir dur yürü dedi sadace ben zaten her ihtimale karşı gittiğim şehirden de randevu aldım sonra gidip görüneyim
Hatceninblog aysell56 10 haftalıkken 15 saat yol gidip 1 hafta sonra 17 saat yol gelmiştim, doktorum ben bir şey diyemem demişti ama yürümen lazım bir buçuk 2 saate bir demişti bende öyle yaptım bi sıkıntı olmamıştı çok şükür
Babyloadinggg 6haftalıkken 7 saatlik yola çıktım mecburiyetten. Yolda kanama oldu ara ara mola verip yürümeme rağmen. Mecbur değilsen hiç riske atma bence ilk 3ay önemli
Babyloadinggg aysell56 yok öncesinde hiç bi şeyim yoktu düşük riski yoktu, bi kaç gün önce muayene olmuştum kese göründü her şey normaldi. Şuan düşük riski var yatıyorum sürekli, kanama alanının geçmesi için