Bende 2 li test yaptırdım bebeğimin ultrasyonda ense kalınlığı 1.03 ölçüldü nazal kemiği oluşmuş dedi kan verdim Bi kaç güne sonuç çıktı kanım da Dr risk gördü 1:283 diye bir alanı işaretlenmiş risk bu fetal dna yapalım dedi kabul etmedim şuan için raporda düşük risk yazıyordu ardından Bi kaç Dr daha gittim sanki testi yaptırmayınca sen kötü ebeveynsin gibi bakış açıları var. Ayrıca hemen gebeliğe son verme fikri 13. Haftamdayim eşimle böyle birseyi asla konuşmadık bile Dr aldırmak istersen gibi yaklaşımda bulundu sanki biraz korku salma ve aldırma politikası üzerinde duruyorlar gibi geldi açıkçası ve bu durumdan çok rahatsız oldum fetal dna testi olumsuz gelirse Bi kaç yorumda okudum göbekten sivi almak gerekiyor diyorlar her halükarda bu işlemleri yapacaksak 2li tarama neden istiyorlar biraz kafam karıştı açıkçası bu durumlardan dolayı ve maliyete gelecek olursak 9 aylık muayene ücretini direkt bu teste vereceğim tabi ki söz konusu para değil bebegimizin sağlığı daha önemli ama hamileyiz diye de sanki para basiyormusuz gibi davranmaları rahatsız edici