Neyaparsanaskileyap hayalmasal bende aşırı anlamıyorum bu testlerden ama koyu olan günü ve sonraki 2 günü değerlendirirseniz garantiye almış olursunuz. Bazı insanlar 2 kez yumurtlama görebiliyormuş siz bugunü ve diğer 2 günü de değerlendirin garanti olsun 😊
Neyaparsanaskileyap hayalmasal 29 30 31 ağustosu da değerlendirmişseniz inşallah tutar birinden biri 😊
hayalmasal Kubra0606 bilemiyorum 2 kızım var çatlama günü değerlendirin dediler ilk kez kullanıyorum 31 Ağustosu değerlendirdim sadece iki hamileliğimde sık sık ilişkiyle olmuştu bunda tek ilişki denedim oyuzden çatlama önemliydi benim için hayırlısı
Mellisavads Kubra0606 merhaba benim çatladıktan sonra akşamı tekrar koyulaşma oldu biraz sebebi nedir
hayalmasal beyzagrdg ama 29 ağustosta yumurtlama olmuştu koyuydu iki çizgide ben 31 Ağustos çatlama gününü değerlendirmiştim bugünde böyle oldu anlamadım vallah
Neyaparsanaskileyap hayalmasal Allah bilir yinede ama 3 günün değerlendirilmesi gerek diye biliyorum ben öyle yapmıştım çok şükür oldu
beyzagrdg hayalmasal canım t çizgisinden daha koyu olmalı benim profilimede gir bak yumurtlama olunca bariz belirgin oluyor
beyzagrdg hayalmasal canım bence devam et daha olmamış bende hep olmuş mu acaba diyerek atıyordum 20. günde gördüm yumurtlama