Ilaha00 Merhaba sevgili anneler❤️Gebeliğin ilk muayenesinde hangi testleri verdiniz?Toplam ücretler nasıl?10 gün sonra doktor randevumuz var hazırlıklı gitmek istiyoruz😅
Gldane-23 Ilaha00 e nabizdan kan tahliline bakiliyor sonra ultrasonla karniniza bakiliyor ucret sehir ve hastanelerde degisiyor 🌸 rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
97-Mucize Ilaha00 tahliller devlette yapılsa daha mantıklı tabi herkesin durumu kendine göre bilemem. Betahcg,kan grubu tayini,hpv,hıv,cmv,Hepatit-B-C,kızamık,toksoplazma aklınıza gelebilecek her türlü virüs tahlili yapılıyor. Sonra keseye bakıyor.
myangelson Ilaha00 kaçıncı haftada gittiginize bağlı eğer 5. Haftada falan gidiyorsanız genelde ultrason muayenesi oluyor folik asit kullanmıyorsanız ona başlanıyor o kadar. Ama eğer 7-8 haftalık falansaniz veya muayeneyede kalp atışı duyulduysa, görüldüyse o zaman rutin kan tahlilleri yapılıyor kan değerlerine bakılıyor ayriyetten torch denilen testler var toxoplazma vs onlara bakılıyor. Özel hastaneye gidecekseniz fiyatı hastaneye göre farklılık gösterir ben devlete gittim ücretsizdi.
smnr-06 Ilaha00 merhaba 😊 normalde özele gidiyorum fakat kan ve idrar tahlili yapılacaktı doktor boşuna para vermeyin dedi. Sağlık ocağında kan verdim istedigi değerlerin bi listesini vermisti bana bende doktora verdim idrar da verdim sonra sonuçları doktoruma wp üzerinden atmıştım
Ilaha00 97-Mucize Doktorumun kendi muayenehanesi var.Tahliler için Centermed-e yönlendirdi bizi.Sanırım bir birine bağlı çalışıyorlar.Tahlilleri devlette yaptırıp götürebilirmiyim acaba?Çünki gerçekten çok pahalı
Ilaha00 myangelson 5 haftasında gittik evet dediğiniz gibi.Doktor 7-8 haftasında bidaha gel dedi.Özelde gidiyorum,ilk gittiğimizde ateşim olduğu için bir kaç tahlil yaptılar 2100 tl tuttu.Gelecek seferki gidişimizde ne kadar tutar hiç bilmiyorum amma Türkiyede özel hastaneler gerçekten çok pahalı
myangelson Ilaha00 o zaman dediğim gibi tahliller yapılır. Biraz fazla tutabilir tahliller maalesef 🥲benim ilk hamileliğimde Diyarbakır’da özele gidiyorduk orada yapılmıştı ama 2 buçuk sene falan önceydi bir sıkıntı olmuyordu ama şuan herşeyin fiyatı çok uçtu. Şuan farklı ildeyiz bulunduğum yerde sadece ilçe devlet var oraya gidiyorum bir de merkezde üniversite hastanesi takipliyim ücret odemiyorum en azından o konuda rahatız ya yoksa cidden çok pahalı herşey