gulcicek0 Merhaba İstanbul Anadolu yakası devlet hastanesinden 2 li test randevusu alan var mı mhrs hep riskli gebelere bakılır ikili test detaylı ultrason bakılmaz yaziyor öyle yazsada randevu alabilirmiyiz bilgisi olan varsa yazarsa çok iyi olur
1prens1prenses_ gulcicek0 bana doktor randevu vermeden bir kağıt yazdı dedi haftaya gel ikili ultrason bakcaz dedi Gittim öyle baktı üçüncü tarama da randevu istedi Gün al falan Öyle ilerledim ben
gulcicek0 Melek3675 mhrs den mi aldınız randevuyu ama hep ikili test yapılmamaktadır yazıyor o şekilde yazdığı halde randevu alıp mi gittiniz
Kubosh Sehir hastanesinde 2li testi 13 haftalikken yaptirdm 20+1 iz detayli icinde perinatoloji bolumunu acti doktor sistemden randevu alin 24 haftaya kdr yaptirabilirsin dedi
gulcicek0 Kubosh bende öyle yapicam ama randevu sisteminde hep ikili test ve detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor
Gizem1992 gulcicek0 ben İzmir’de oturuyorm burda da her hastane de ikili test olmuyor araştırma hastanesi olması lazım
Kubosh gulcicek0 detayliyi diyorum ya sistemden doktor açıyor yoksa uyarida sadece riskli gebelikler icindir fln yazio