aevrl ArzumSena 38+4 2.3sm açıklık vardı eve geldım full temizlik yaptım.Gece 11 de kasılmalarım başladı gece doğurdum.
ArzumSena aevrl helal olsun gerçekten , şuan bende aynı cesaret var mı inanın bilmiyorum.. biraz da lekelenmeler oldu alttan muayeneden sonra , o durum beni biraz yavaşlattı .. epidural aldınız mı ? Kaç dakikada bir kasılma sancıda hastaneye yattiniz
07sym07 9898- bende aynıyım ya kafada bitirdim normal doğumu ama stresliyim ve sürekli ağlayasım geliyor sebebsiz 38+5 haftalık hamileyim
aevrl ArzumSena Kasılmalarım 5 dk da birdi sonra 3 dakikaya indi sonra 1 dakikada bir olmaya başladı.kasılmalar başladı açılmada varsa gerisi geliyo zaten.Meryem ana otunu tavsiye ederim mutlaka yapın.İki doğumumda da kullandım çok faydasını gördüm.ilk doğumu. Toplam 2.5 saatte bitti ikinci 3 saatte.
ArzumSena 9898- olsun yaaa bence korka korka da olsa bunu söyleyebildiğimize göre bir şekilde aksilik olmaza geçicez o koltuğa , Allahımmmm İnşallah ayy ne kolaymış korktuğumuz gibi de değilmiş deriz doğurunca aminnn
ArzumSena Elfkzlky istiyor musunuz normal ? İNŞALLAH birden bire siz bile nolduğunu anlamadan doğuverir 🩵
Elfkzlky ArzumSena inşalalh canım benm cok sagol evet ikinci dogumum. Normal oldu ilki. Bu da oyle olsun istiyorum [🥹🤲🏻🩷``
ArzumSena tatlibebegim_ yaaaa kime niyet kime kısmet gerçekten, bence iyi olmuş .. şimdi normal olmanız hakkında ne düşünüyorsunuz? Iyi mi oldu
tatlibebegim_ ArzumSena ilk 1 ay benim için kötüydü anca toparlandım özellikle ilk 10 gün bebeğimi oturup emziremiyodum dikişlerden dolayı sırf bu yüzden mama verdim emziremediğim için aşırı acıyodu doğumdan sonra basur falan oldum kesi falanda çoktu 4 ay oldu ara ara sızlıyor hala tabi her kişinin kendine özel doğum hikayesi var inşallah sizinde çok çok güzel geçer
ArzumSena tatlibebegim_ alttan kesiniz çok olduğu için sezeryan ağrısı çekmissiniz binevi , çooook geçmiş olsun
Hafsaxx ArzumSena geçen haftaki konrtolümde haftaya kemik muayenesi yaparız belki dedi bu hafta sordum ama sancım olmadığı için yapmıycam dedi
ArzumSena Hafsaxx evet bazen de gerek duymuyorlar benim doktorumda mesela rahat ,kendisine 2 hafta sonrasına muayene verdi araya ebe kontrolü soktu
Hafsaxx ArzumSena gerçekten her doktor farklı inşallah ağrısız açılmanız devam eder su sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi
Biranne_64 ArzumSena hmm anladım benim ikinci gebeligim ve yaklaşık bir buçuk haftadır 2 cm lik açıkla geziyorum
ArzumSena Biranne_64 ilk doğumunuzda normal miydi ? Biesen kolaylıkla geliverir İnşallah.. egzersiz videoları var denediniz mi , ya da yiyecek olarak hurma anans vs
Biranne_64 ArzumSena evet ilki normaldi. Bu gebeligimde sürekli hareket ettim squat yaptım yapmaz olaydım belim az bir hareket etsem kasilmaya başlıyor hatta bütün vücudum bebek bkle içerde kasıyor hissediyorum