tazeanneck Fadik2019 valla bilmiyorum canım 😁 genelde araştırmadan yemiyorum bebeğe kilo aldıran faydalı şeyleri yemeğe çalışıyorum onla alakalıdır belki inşallah öyledir de bebek alıyordur yani😂
tazeanneck Fadik2019 zaten ilk 3 ay 0.5 ya da almıyormuşsun hatta vermen bile normal kabul ediliyormuş 4-5-6 aylarında her ay 1 er kilo 7-8-9 aylarında da her ay 2 şer kilo almak sağlıklı kilo alma şekli diye bir yazı okumuştum
Betulpehlivan Krasivyy Allahtan Boydan kurtarıyosun canım bende aynı sekilde 65le kaldım 69 oldum cok geliyor banada boyum 165 oldugu icin orantısız bir vücut 🤦♀️🤦♀️
Omerhatice Fadik2019 3 kilo almıştım normlde 9 ay boyunca 11 13 arası norml bende toplamda 12 bucuk kilo almıştım cnm
Krasivyy Betulpehlivan aramızda pek boy farkı yok canm aramızda ama bnm zaten fiizken çok zayıf olamıyorum istesemde göğüslerim ve kalçam çok büyük vucüduma göre ee 11 kilo alınca da oralardan aldım şu an gören tanıyamıyor resmen 🤦🏼♀️🤦🏼♀️😫
Haliagaoglu Ben de 14+3 1 kg almışım ama pantolonlar falan ciddi dar gelmeye başladı aynı durumu yaşayanlar var mı aranızda kızlar 🤔
Bulut74 Fadik2019 ben bunda çok yiyorum doymuyorum desem daha iyi 🤣😂 Doğuma kadar 25 kilo alırım herhalde 😌🙈
Bulut74 Fadik2019 benim hemen gitmedi çocuk çıkmamış da içimde unutmuşlar gibiydim 🤣 gün geçtikçe kanama oldukça gitmeye başladı. 6 ay sonunda hamile kaldığım kiloya geri döndüm 🙈 bunda hemen verirmiyim bilmiyorum 🤷♀️