Bulut74 Fadik2019 8 kilo aldım fazla aldım. İlk gebelikte almamıştım bu zamanlar 🙄😟 normali 1 ya da 2 kilo almamız lazım 😊
Fadik2019 Betulpehlivan bende 19 haftalikken 6 kilo almisim once cok moralim bozuldu sonra bebegimi dusundum😊
Mervece30 28 inci haftaya kadar 6 kilo aldım Şuanda 19 kilo oldu toplamda doğurmalıyım artıkk nefsime halim olamıyorum 😂
nhlblr Bu birazda kişinin hamilelikten önceki vücut kitle endeksine bağlı. Normalse 3-4 kilo alabilir zayıfsa 5-6. Kiloluysa 0-1 kilo Bende 19+5 günlük hamileyim 3.4 kilo aldım. İlk tremesterda hiç almadım sonrasında haftada yarım kilo kadar
Betulpehlivan Fadik2019 saglıklı olsunda mühim degil canım tabiki ama kilo insanı agırlastırıyo insanın hareketleri yavaslıyo😂bende 65le hamile kaldım 69 kiloyum boyunuz kac acaba
Bulut74 Fadik2019 ben bunda çok yiyorum doymuyorum desem daha iyi 🤣😂 Doğuma kadar 25 kilo alırım herhalde 😌🙈
Fikriye001 Fadik2019 bebek de 283 gramdı 1 hafta önce ilk 3 ay bulantım çok olmuştu ondan almadım fazla sanırım
tazeanneck Fadik2019 valla bilmiyorum canım 😁 genelde araştırmadan yemiyorum bebeğe kilo aldıran faydalı şeyleri yemeğe çalışıyorum onla alakalıdır belki inşallah öyledir de bebek alıyordur yani😂