Bigsecret3 Selam kızlar size bir sorum olacak adete 5 gün kala erken gebelik testi yapılsa doğru sonuç verir mi ve şunu sormak istiyorum bildiğiniz en iyi marka erken gebelik testi nedir
Bigsecret3 Nursena2 Evet ben de bir onu biliyorum acaba ondan daha iyi bir marka var mı diye sormak istemiştim bir de adete 4-5 gün kala belli olur mu
Ahlas-1 Bigsecret3 clearblue da varsa erken de olsa gösteriyor. Şu haftayı gösteren dijital olanları denemiştim ben.
Bigsecret3 Dunyam28 hay maşallah baya da varmış adetinize sizin ben 8-9 gün önce prodoctor ile yaptım gostermedi
Kacamazz Ben adete 8 gün kala vello kaset test yaptım silik çizgi çıktı . 7 gün kala predictor ile yaptım negatif çıktı.
Kacamazz Bigsecret3 predictoru daha dün denedim. Negatif çıkınca da baya üzüldüm. Adetime 6 gün kaldı bekleyeceğim biraz daha cuma günü falan bidaha vello kaset yapacam evde 3 tane daha var vello kaset testten çıkarsa atarım yine buraya
cauuv1 Bigsecret3 bilmem 6 gün öncesine kadar gösteriyo dedi negatifte olabilir dönebilir de bilemiyorum bekleyip görcez
Bigsecret3 Melishera01 Ben de ilk çocuğumu bu testten öğrendim bu testin çok yanılttığını söylüyor doğru ama yanılsaydı ben Bence bebeğimi bu şekilde öğrenmezdim diye düşünüyorum 🥹