Tazeannecimm Dostlar kafama takılanları bu süreçte burdan sorarak gerçekten çok rahatlıyorum bu konuda bi şeyler söyleyebilecekleri bekliyorum 11. Haftadayız kafam çok karışık. Fetal DNA Ankara’da yaptıranlar varsa nerde yaptırdı? İkili mi ? Fetal mi?
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Tazeannecimm ikili test icin gittigimde doktor once ultrasondan kontrol etti. Yaklasik yarim saat boyunca tek tek herseyine bakti ve cok şükür herseyi saglikli gelismisti. Bu sebeple risklerin yüzde 60-70 ini savmis olduk dedi. Buna gore ikili mi istersin fetal mi diye bana sordu kan tahlili icin. Ultrasonda hersey normal gorundugu icin ikiliyi tercih ettim. Sonucu da temiz geldi.
Minimalist03 Tazeannecimm ben ankarada genoks firmasına yaptırdım ikilidense biraz fazla ödeyip fetali tercih ederim böyle bir imkan varken fetal en iyisi
Aslaninannesi_ Bence direk fetal yaptırın ben ikili yaptırdım riskli çıkınca fetal dna yaptırdım temiz çıktı . Yani baştan fetali yaptırmak daha mantıklı
Tazeannecimm Maddi olarak nasıl peki takibimizide devlette yaptırıyoruz zaten çok yüksek bi mebla ise karşılayamayabiliriz